еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stamenković-Stojanović, Sandra

Приказ резултата 1 до 20 од 61  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017A review of the presence of some food contaminants on the territory of the Republic of SerbiaDanilović, Bojana  ; Potić, Velibor; Stamenković Stojanović, Sandra  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2022Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approachIvana Karabegović  ; Sandra Stamenković-Stojanović  ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević  ; Bojana Danilović  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Antimicrobial and antioxidant acitivity of the wine made from grape variety Prokupac with addition of aromatic herbsLakićević H.S; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Đorđević S. A.; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Lazić L. M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antioxidant activity of potentially functional aronia-based cookiesKarabegović, Ivana T.  ; Simić Valentina; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Dajić Stevanović Zora; Lazić MiodragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antioxidant and antimicrobial activity of Plovdina wine with aromatic plantsLakićević Svetlana; Đorđević, Aleksandra S.  ; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Lazić MiodragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2025Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausagesKarabegovic, Ivana  ; Danilović, Bojana  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Đorđević, Natalija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Aroma profile of cider enriched by food industry by-products – a GC/MS studyCvetković, Dragan  ; Stanojević, Jelena  ; Mančić, Stojan  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Đorđević, Natalija  ; Danilović, Bojana  ; Karabegović, Ivana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bacillus based microbial formulations: Optimization of the production processStamenković Stojanović, Sandra  ; Karabegović, Ivana  ; Beškoski, Vladimir  ; Nikolic, Nada  ; Lazic, Miodrag Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Bacillus subtilis NCIM2063 batch cultivation: The influence of the substrate concentration and oxygen transfer rate on the biomass yieldStamenković Stojanović, Sandra  ; Karabegović, Ivana  ; Beškoski, Vladimir  ; Nikolić, Nada  ; Lazić, Miodrag Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Biopesticidal and phytostimulatory effect of microencapsulated B. subtilis NCIM 2063Danilović, Bojana R.  ; Karabegović, Ivana T.  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Nada Nikolić  ; Mančić Stojan  ; Ivica Đalović  ; Lazić MiodragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Characterization of microencapsulated formulation with plant growth – promoting capabilityStojanović, Stamenković Sandra  ; Karabegović, Ivana  ; Danilović, Bojana  ; Mančić, Stojan  ; Lazić, MiodragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)Karabegović, Ivana T.  ; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Veličković, Dragan T. ; S. Stojičević; Nikolić, Nada Č.  ; Lazić, Miodrag L. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Combined effects of native yeast strain and yeast derivates on quality and sensory characteristics of Sauvignon blanc wineKarabegović, Ivana  ; Marko Malićanin  ; Mančić, Stojan  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Veljković, Vlada; Danilović, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Conceptual solution for B-4 geothermal water potential use in Sijarinska spaStojiljković, Dragan  ; Cakić, Suzana  ; Ranđelović, Dejan M.  ; Nebojša Č. Mitić; Stamenković Stojanović, Sandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Ecological status of the Danube in Serbia as a function of ammonium concentrationStamenković Stojanović, Sandra J.  ; Takić, Ljiljana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of Bacillus subtilis microbiological fertilization on Prokupac wine qualityStamenković Stojanović, Sandra J.  ; Karabegović, Ivana T.  ; Vladimir Beškoski  ; Nada Nikolić  ; Miodrag LazićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wineMarko Malićanin  ; Danilović, Bojana  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Mančić, Stojan  ; Lazić, Miodrag; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac winesMarko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Stojan Mančić  ; Miodrag Lazić; Nada Nikolić  ; Karabegović, Ivana T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Effect of native non-Saccharomyces yeasts on alcoholic fermentation and wine qualityDanilović, Bojana  ; Mančić, Stojan  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Marko Malićanin  ; Đorđević, Natalija  ; Karabegović, Ivana  Конференцијски рад
64documentПредлог:
Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet
M64 - Саопштење са скупа нац. значаја штампано у изводу
2023Effect of native yeast strain and various inactive yeast derivatives on Grašac wine qualityMančić, Stojan  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Veljković, Vlada; Marko Malićanin  ; Danilović, Bojana  ; Karabegović, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.