еНаука - преглед
Преглед према Аутор Terzić-Vidojević, Amarela
Приказ резултата 1 до 20 од 59
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | AggLr, a novel aggregation factor in Lactococcus raffinolactis BGTRK10-1: its role in surface adhesion (✓) | Miljković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2009 | Analiza mikroflore bakterija mlečne kiseline u tradicionalnim kravljim sirevima sa Kavkaza | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Antioxidant Activity of Lactic Acid Bacteria as Potential Probiotics in Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) | Veljović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant and Antiproliferative Activity of Allium ursinum and Their Associated Microbiota During Simulated in vitro Digestion in the Presence of Food Matrix (✓) | Stanisavljević, Nemanja S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2010 | Bakterije mlečne kiseline u autohtonim golijskim sirevima – preliminarna ispitivanja | Fira, Đorđe ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Travnik young cheeses, sweet creams and sweet kajmaks over four seasons (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bosnian artisanal dry fermented sausage (sudžuk) during fermentation (✓) | Čolo, Josip; Mihajlović, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2008 | Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bukuljac, a homemade goat's milk cheese | Živković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2007 | Characterization of microflora in homemade semi-hard white Zlatar cheese | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2010 | Characterization of the bacteriocin-producing strain Lactobacillus paracasei subsp. paracasei BGUB9 (✓) | Tolinački, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2007 | Comparative analysis of antimicrobial and proteolytic activity of lactic acid bacteria isolated from zlatar cheese (✓) | Topisirović, Ljubiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Correlation between virulence and adhesion ability from clinical and environmental enterococci (✓) | Katarina Veljovic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Description of a new potential aggregation factor from the Streptococcus thermophilus genome | Tsibulskaya, Darya; Blagojević, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Diversity and antibiotic susceptibility of autochthonous dairy enterococci isolates: are they safe candidates for autochthonous starter cultures? (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Diversity of bacteria within the nests of the Europea orchard bee Osmia cornuta (Hymenoptera: Megachilidae) during their life cycle | Lozo, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Diversity of non-starter lactic acid bacteria in autochthonous dairy products from Western Balkan Countries - Technological and probiotic properties (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2009 | Dominantne bakterije mlečne kiseline u pirotskim sirevima različitog perioda zrenja proizvedenim u domaćinstvu | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Enrichment of Larval Fish Feed with Free Amino Acids and Proteins by Coating with Lactobacillus paracasei subsp. paracasei BGHN14 Homogenate | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |