еНаука - преглед
Преглед према Аутор Šarac, Vladimir
Приказ резултата 1 до 17 од 17
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Adaptacija i opremanje interne laboratorije Sojaproteina interna validacija uređaja Vidas UP Salmonella (SPT) (✓) | Šarac, Vladimir; Nikolovski, Zoran; Gombošev, Dušica; Abramović, Marko; Cvetković, Dragoljub ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Adaptacija i opremanje interne laboratorije Sojaproteina interna validacija uređaja Vidas Up Salmonella (SPT) (✓) | Šarac, Vladimir; Nikolovski, Zoran; Gombošev, Dušica; Abramović, Marko; Cvetković, Dragoljub ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2015 | Dobijanje visokoproteinske suncokretove sačme primenom postupka suvog mlevenja i klasifikacije (✓) | Čolović, Radmilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Uticaj temperature i padavina u vreme nalivanja semena na sadržaj ulja uljane repice | Grahovac, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Lecitin iz uljane repice kao emulgator u proizvodnji mazivog kakao-krem proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2016 | Lecitin iz uljane repice kao emulgator u proizvodnji mazivog krem proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2022 | Mogućnost povećanja sadržaja proteina u crnoj čokoladi dodatkom sojinog koncentrata i sojinog izolata (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Obtaining of high protein sunflower meal by means of dry milling and classification (✓) | Čolović, Radmilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Oil and protein contents in rapeseed (Brassica napus L.) as a function of environmental conditions during seed filling period | Marjanović-Jeromela, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Primena sojinih proteinskih koncentrata u proizvodnji testenine (✓) | Doroslovac, Jovana; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Sastav i karakteristike lecitina različitog porekla (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Smanjenje hemijske potrošnje kiseonika u otpadnim vodama industrije ulja primenom mikrofiltracije (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvoda (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Uticaj termičke obradena oksidativnu stabilnost devičanskog ulja semena tikve golice (✓) | Dimić, Etelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2020 | Varijabilnost sadržaja proteina uljane repice | Rajković, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |