еНаука - преглед

Преглед према Аутор Grujić, Radoslav

Приказ резултата 1 до 20 од 32  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Analysis of frozen chicken meat using differential scanning calorimetry (✓)Savanović, Danica; Grujić, Radoslav; Savanović, Jovo; Mandić, Snježana; Rakita, Slađana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2017Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓)Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir  ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, RadoslavНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓)Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir M.  ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, RadoslavКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Auswirkung der Endpunkttemperatur im Inneren auf den Mineralstoffgehalt von Schweinerückenbraten (✓)Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan  ; Grujić, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Vasilev, Dragan  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Hromiš, Nevena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Fast food in the diet of adolescentsJanjić, Jelena  ; Lovrenović, Mirjana; Grujić, Radoslav; Ivanović, Jelena; Bošković, Marija  ; Šarčević, Danijela; Glišić, Milica  ; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Chemical and Nutritional Quality of Slaughter Pigs by-Products (✓)Okanović, Đorđe  ; Ristić, Milutin ; Kormanjoš, Šandor ; Nježić, Zvonko  ; Lilić, Slobodan  ; Grujić, RadoslavНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Cook Loss as a Function of Meat Heat Treatment and Regime (✓)Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Tomović, Vladimir  ; Vukić, Milan; Jokanović, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
1993Definition of the optimal freezing rate-2. Investigation of the physico-chemical properties of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates (✓)Petrović, Lidija  ; Grujić, Radoslav; Petrović, M.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
1993Definition of the optimum freezing rate-1. Investigation of structure and ultrastructure of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates (✓)Grujić, Radoslav; Petrović, Lidija  ; Pikula, B.; Amidžić, L.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006Dinamika difuzije soli tokom procesa proizvodnje svinjske pršuteAntonić, Bogoljub; Radovanović, Radomir; Grujić, Radoslav; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of Endpoint Internal Temperature on Mineral Contents of Boiled Pork Loin (✓)Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Hromiš, Nevena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Erratum: Advances in applications of industrial biomaterials [Advances in Applications of Industrial Biomaterials (2017)] DOI: 10.1007/978-3-319-62767-0 (✓)Pellicer, Eva; Nikolić, Danilo; Sort, Jordi; Baró, Maria Dolors; Živić, Fatima  ; Grujović, Nenad  ; Grujić, Radoslav; Pelemiš, Svetlana Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Food industry perspective on innovation in Bosnia and Herzegovina (✓)Grujić, Radoslav; Perušić, Mitar; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Gliadin analysis by reversed-phase high performance liquid chromatographyGojković-Cvjetković, Vesna; Grujić, Radoslav; Marjanović-Balaban, Željka; Stanojević, Ljiljana  ; Stanojević, Jelena  ; Cakić, MiloradНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2014Heat treatment influence on rheological properties of pork mea (✓)Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Heat tretment influence on rheological properties of pork meat (✓)Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Investigation of Sodium Content in The Whole Wheat Bread on The Market of Municipalities Bijeljina, Zvornik and East Sarajevo (✓)Vukić, Milan; Kenjić, Predrag; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Grujić, RadoslavКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016IshranaPopov-Raljić, Jovanka  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Kvalitet i analiza namirnica - Knj. 1 - Upravljanje kvalitetom i bezbjednošću u proizvodnji hraneGrujić, Radoslav; Radovanović, RadomirУџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Kvalitet i analiza namirnica - Knj. 2 - Metodi analize namirnicaGrujić, Radoslav; Marjanović, Nikola; Popov-Raljić, Jovanka  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.