еНаука - преглед

Преглед према Аутор Nikićević, Ninoslav

Приказ резултата 1 до 20 од 22  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniquesSpaho, Nermina; Đukic-Ratković, Davorka; Nikićević, Ninoslav; Blesić, Milenko; Tešević, Vele  ; Mijatović, Branko; Smajić Murtić, MirelaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006Effects of fungi Ganoderma lucidum (Curt.: Fr) P. Karst. ts on beer sensorial evaluationDespotović, Saša  ; Leskošek-Čukalović, Ida; Klaus, Anita  ; Nedović, Viktor  ; Nikićević, Ninoslav; Nikšić, Miomir Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Evaluation of aromatic ingredients in raspberry brandyNikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  ; Jovanović, Anka; Vučković, Ivan M.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченицеPopović, Branko T.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2024Improving the aroma of plum spirit obtained from small fruits of cv ‘Čačanska Rodna’Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Korićanac, Aleksandra  ; Leposavić, Aleksandar  ; Jevremović, Darko  ; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods (✓)Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  ; Urošević, Ivan; Miletić, Nemanja  ; Milojević, Svetomir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Influence of yeast and nutrients on the quality of apricot brandyUrosevic, Ivan; Nikićević, Ninoslav; Stanković, Ljubiša; Anđelković, Boban D.  ; Urosevic, Tijana  ; Krstić, Gordana B.  ; Tešević, Vele  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakijaUrošević, IvanДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
1995Iznalaženje optimalnih uslova proizvodnje šljivovice u cilju razvijanja i očuvanja aromeNikićević, Ninoslav; Paunović, Radoslav; Tešević, Vele  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Newly created Čačak’s sour cherry varieties as a raw material for spirit productionPopović, Branko  ; Radičević, Sanja  ; Mitrović, Olga  ; Korićanac, Aleksandra  ; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  ; Urošević, IvanКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje prepečenice od šljivovog vina tipa PruvinLjekočević, MarkoДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Proizvodnja voćnih rakija vrhunskog kvaliteta. Drugo dopunjeno izdanje.Nikićević, Ninoslav; Spaho, Nermina; Đukić-Ratković, Davorka; Popović, Branko  ; Urošević, IvanМонографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Raspberry wine fermentation with suspended and immobilized yeast cells of two strains of Saccharomyces cerevisiaeDjordjević, Radovan; Gibson, Brian; Sandell, Mari; de Billerbeck, Gustavo M.; Bugarski, Branko  ; Leskošek-Čukalović, Ida; Vunduk, Jovana  ; Nikićević, Ninoslav; Nedović, Viktor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012Standard and sensory quality of plum brandies produced from top-quality fruits of 'Čačanska Rodna'Popović, B.  ; Paunović, S.; Mitrović, O.  ; Kandić, M.; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Study of the antioxidant power of Serbian plum brandies and correlation with their content in total fenolic compoundsCvejic, J  ; Bonic, M; Tešević, Vele  ; Nikićević, Ninoslav; Mikov, M  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Tehnologija jakih alkoholnih pića : udžbenikNikićević, Ninoslav; Paunović, RadoslavУџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The effect of fermentation conditions on polyphenol content of raspberry wineDjordjević, R.; Nikićević, Ninoslav; Leskošek-Čukalović, Ida; Nikšić, Miomir ; Despotović, Saša  ; Veljović, Mile  ; Vunduk, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011The sensory properties of special brandy with ganoderma lucidumPecić, S.; Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Tešević, Vele  ; Nikićević, Ninoslav; Nikšić, Miomir Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Uticaj mometa odvajanja srednje frakcije pri redestilaciji na kvalitet šljivovice sorte Crvena rankaNikićević, Ninoslav; Popović, Branko; Tešević, Vele; Mitrović, Olga; Kandić, Miodrag; Miletic, Nemanja  ; Urošević, IvanНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vinaĐorđević, RadovanДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација