еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nikićević, Ninoslav
Приказ резултата 1 до 20 од 22
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniques | Spaho, Nermina; Đukic-Ratković, Davorka; Nikićević, Ninoslav; Blesić, Milenko; Tešević, Vele ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2006 | Effects of fungi Ganoderma lucidum (Curt.: Fr) P. Karst. ts on beer sensorial evaluation | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Evaluation of aromatic ingredients in raspberry brandy | Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице | Popović, Branko T. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2024 | Improving the aroma of plum spirit obtained from small fruits of cv ‘Čačanska Rodna’ | Popović, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods (✓) | Popović, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Influence of yeast and nutrients on the quality of apricot brandy | Urosevic, Ivan; Nikićević, Ninoslav; Stanković, Ljubiša; Anđelković, Boban D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija | Urošević, Ivan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
1995 | Iznalaženje optimalnih uslova proizvodnje šljivovice u cilju razvijanja i očuvanja arome | Nikićević, Ninoslav; Paunović, Radoslav; Tešević, Vele ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Newly created Čačak’s sour cherry varieties as a raw material for spirit production | Popović, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje prepečenice od šljivovog vina tipa Pruvin | Ljekočević, Marko | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Proizvodnja voćnih rakija vrhunskog kvaliteta. Drugo dopunjeno izdanje. | Nikićević, Ninoslav; Spaho, Nermina; Đukić-Ratković, Davorka; Popović, Branko ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Raspberry wine fermentation with suspended and immobilized yeast cells of two strains of Saccharomyces cerevisiae | Djordjević, Radovan; Gibson, Brian; Sandell, Mari; de Billerbeck, Gustavo M.; Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Standard and sensory quality of plum brandies produced from top-quality fruits of 'Čačanska Rodna' | Popović, B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Study of the antioxidant power of Serbian plum brandies and correlation with their content in total fenolic compounds | Cvejic, J ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Tehnologija jakih alkoholnih pića : udžbenik | Nikićević, Ninoslav; Paunović, Radoslav | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The effect of fermentation conditions on polyphenol content of raspberry wine | Djordjević, R.; Nikićević, Ninoslav; Leskošek-Čukalović, Ida; Nikšić, Miomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The sensory properties of special brandy with ganoderma lucidum | Pecić, S.; Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj mometa odvajanja srednje frakcije pri redestilaciji na kvalitet šljivovice sorte Crvena ranka | Nikićević, Ninoslav; Popović, Branko; Tešević, Vele; Mitrović, Olga; Kandić, Miodrag; Miletic, Nemanja ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vina | Đorđević, Radovan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |