еНаука - преглед

Преглед према Аутор Smole Možina, Sonja

Приказ резултата 1 до 17 од 17
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Antimicrobial activity of phenolic extracts from oil leaves and grape skins and seeds (✓)Pajin, Biljana  ; Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Raspor, Peter; Poklar Ulrih, Nataša; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulationTadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana  ; Raspor, Peter; Poklar Ulrih, Nataša; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Antimicrobial and resistance modulatory activity of Alpinia katsumadai seed phenolic extract, essential oil and post-distillation extract (✓)Kovač, Jasna; Lakić, Neda  ; Bucar, Franz; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Sterniša, Meta; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Black pepper (Piper nigrum L.) bacterial decontamination by sterilization and microwave treatments (✓)Đorđević, Marijana  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Beszédes, Sándor; Šoronja Simović, Dragana  ; Hodúr, Cecilia; Jokić, Aleksandar  ; Šereš, Zita  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Maravić, Nikola  ; Smole Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Luković, Jadranka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011Chemical composition, antioxidant, antibacterial activity of thyme essential oil and possible synergy of main compounds (✓)Lakić, Neda  ; Božin, Biljana ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national studySmigic, Nada  ; Ozilgen, Sibel; Gómez-López, Vicente M.; Osés, Sandra M.; Miloradovic, Zorana  ; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena  ; Smole Možina, Sonja; Kunčič, Ajda; Guiné, Raquel;
Gonçalves, João Carlos; Trafialek, Joanna; Czarniecka-Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolić, Aleksandra; Mujčinović, Alen; Djekic, Ilija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits (✓)Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality (✓)Sterniša, Meta; Borljin, Marija; Smole Možina, Sonja; Raspor, Peter; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Zahorec, Jana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase (✓)Griz, Ana; Zahorec, Jana J.  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Occurrence of moulds and ochratoxin A in dried fruits and vegetables from the Serbian market (✓)Bulut, Sandra  ; Dimić, Gordana ; Smole Možina, Sonja; Čargo, Mihael; Rakić, Irena ; Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024The Effect of Carob Extract on Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties of Bread (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Pavlić, Branimir  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022The effect of plant extracts and essential oils on the adhesion of Candida glabrata (✓)Tomičić, Zorica  ; Tomičić, Ružica  ; Smole Možina, Sonja; Bucar, Franz; Turek, Ivana; Raspor, PeterКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓)Griz, Ana; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016The Message from the EU FP7 project TRAFOON tradition to or for innovation - is this achievable?Raspor, Peter; Pešić, Mirjana B.  ; Nedović, Viktor  ; Petrović, Tanja  ; Cerović, Radosav; Kutlača, Đuro  ; Štrbac, Dijana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.