еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tomović, Vladimir
Приказ резултата 1 до 19 од 19
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Color assessment of the eggs using computer vision system and Minolta colorimeter | Milovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Colour assessment of milk and milk products using computer vision system and colorimeter | Milovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Ispitivanje zavisnosti između stresa i kvaliteta mesa svinja | Dokmanović, Marija P. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2022 | Dietary fibre as phosphate replacement in all-beef model system emulsions with reduced content of sodium chloride | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Fatty Acid Profile of Lipids of Fermented Sausages with Flaxseed Added (✓) | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Initial results of the colorimetric indices of the oldest exposed pedocomplex (Titel loess plateau, Serbia) (✓) | Lukić, Tin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta | Šojić, Branislav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | Ispitivanje mikroflore i parametara kvaliteta sremskog kulena proizvedenog u industrijskim i tradicionalnim uslovima (✓) | Suvajdžić, Branko ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini | Jokanović, Marija | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Priprema i karakterizacija nanokompozita polimlečne kiseline i silicijum (IV) oksida namenjenog za pakovanje hrane | Radusin, Tanja ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Quality of dry-fermented sausages - with backfat replacement - Fermented sausages with high content of flaxseed oil and pre-treated with soy protein isolate and alginate (✓) | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna | Škrobot, Dubravka | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage (✓) | Milicevic, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages | Bajčić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke | Tomović, Vladimir | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa | Filipović, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2023 | What is meat in Serbia? (✓) | Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Zdravstveno stanje i kvalitet mesa svinja rase mangulica i meleza između rase mangulica i duroka (✓) | Šević, Radoslav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |