еНаука - преглед

Преглед према Аутор Tomović, Vladimir

Приказ резултата 1 до 19 од 19
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Color assessment of the eggs using computer vision system and Minolta colorimeterMilovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija  ; Solowiej, Bartosz G.; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw SausageStajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Tomović, Vladimir; Petricević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Colour assessment of milk and milk products using computer vision system and colorimeterMilovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija  ; Miočinović, Jelena  ; Solowiej, Bartosz G.; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012Ispitivanje zavisnosti između stresa i kvaliteta mesa svinjaDokmanović, Marija P.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2022Dietary fibre as phosphate replacement in all-beef model system emulsions with reduced content of sodium chlorideStajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  ; Tomović, Vladimir; Stanišić, Nikola  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Fatty Acid Profile of Lipids of Fermented Sausages with Flaxseed Added (✓)Stajić, Slaviša  ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Tomović, Vladimir; Živković, Dušan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Initial results of the colorimetric indices of the oldest exposed pedocomplex (Titel loess plateau, Serbia) (✓)Lukić, Tin  ; Radaković, Milica G.  ; Marković, Rastko S.; Thompson, Warren; Micić, Tanja; Basarin, Biljana  ; Tomić, Nemanja  ; Tomović, Vladimir; Popov Raljić, Jovanka  ; Gavrilov, Milivoj;
Valjarević, Aleksandar  ; Sipos, György; Filipović, Dejan  ; Morar, Cezar; Marković, Slobodan  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvalitetaŠojić, BranislavДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2019Ispitivanje mikroflore i parametara kvaliteta sremskog kulena proizvedenog u industrijskim i tradicionalnim uslovima (✓)Suvajdžić, Branko  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u VojvodiniJokanović, MarijaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Priprema i karakterizacija nanokompozita polimlečne kiseline i silicijum (IV) oksida namenjenog za pakovanje hraneRadusin, Tanja Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Quality of dry-fermented sausages - with backfat replacement - Fermented sausages with high content of flaxseed oil and pre-treated with soy protein isolate and alginate (✓)Stajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  ; Stanišić, Nikola  ; Tomović, Vladimir; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.; Živković, Dušan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašnaŠkrobot, DubravkaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2021The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage (✓)Milicevic, Bojana ; Tomović, Vladimir; Danilović, Bojana  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausagesBajčić, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Suvajdžić, Branko  ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana  ; Vasilev, Dragan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2009Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunkeTomović, VladimirДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesaFilipović, IvanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2023What is meat in Serbia? (✓)Tomašević, Igor  ; Tomović, Vladimir; Karabasil, Nedjeljko  ; Terjung, Nino; Đekić, Ilija  ; Đorđević, VesnaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Zdravstveno stanje i kvalitet mesa svinja rase mangulica i meleza između rase mangulica i duroka (✓)Šević, RadoslavДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација