Истраживачи
Grujović, Mirjana
Резултати 41-60 од 105
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | The phytochemical composition and biological activities of different types of extracts of Achillea ageratifolia subsp. serbica![]() | Radojević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Phenolic Profile and Effects of Edible Mushroom Laetiporus sulphureus Extract on Cervical Cancer Cell Line![]() | Milena Jovanović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods![]() | Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | CONSUMPTION OF RAW WATER – THE HEALTH RISKS RELATED TO THE PRESENCE OF HEAVY METALS AND „ESCHERICHIA COLI“![]() | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics![]() | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage![]() | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)![]() | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential![]() | Čomić, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork | Zugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham![]() | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese![]() | Muruzović, Mirjana Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential | Comic Ljiljana; Radojevic Ivana; Vasic Sava; Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva![]() | Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | EVALUATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF OLEUM HYPERICI ORIGINATED FROM GOČ MOUNTAIN (SERBIA)![]() | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | ALLIUM URSINUM SAUCE (ORIGINAL PRODUCT): CHEMICAL CHARACTERISTICS, MICROBIOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES![]() | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | The ability to use sugars and sugar substitutes as prebiotics by Serbian autochthonous lactic acid bacteria | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese![]() | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |