Истраживачи



Филтрирано по:
???jsp.search.filter.citation_category???:  M30/M60
Тип:  Конференцијски рад

Резултати 41-60 од 112

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓)Nikolovski, Branislava  ; Bajac, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Gvozdenović-Varga, Jelica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018In vitro i in vivo primena prirodnih antimikrobnih agenasa u kontroli rasta mikroorganizama u hrani (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of basil and caraway essential oils on macro- and micromorphological changes of moulds isolated from fermented sausages (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša  ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Triticale micromalting (✓)Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Agro-industrial - waste for production of lactic acid and animal feed (✓)Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Milašinović-Šeremešić, Marija S.  ; Pejin, Jelena D.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Radosavljević, Milica M.  ; Mojović, Ljiljana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Low cost non-thermal plasma treatment of distillery wastewater for lactic acid fermentation (✓)Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Lazović, Saša  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of caraway and juniper essential oils on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxins biosynthesis (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Milenić, Ilja; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana M.  ; Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Mojović, Ljiljana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Uticaj dodatka etarskog ulja korijandera na mikrobiološku stabilnost barenih kobasica (✓)Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of hyssop essential oil on microbiological quality of cooked pork sausage (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018New trends in application of alternative raw materials in beer production (✓)Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Fed-batch L-(+)-lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate with the addition of renewable nitrogen sourcesPejin, Jelena D.  ; Radosavljević, Miloš S.  ; Pribić, Milana M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Mojović, Ljiljana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (✓)Žugić-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Čomić, Ljiljana R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Inhibitory activity of lactic acid on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxin biosynthesis (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana R. ; Milenić, Ilja; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Uticaj dodatka etarskog ulja kima na senzorski kvalitet barenih kobasica (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ; Okanović, Đorđe  ; Tasić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of caraway essential oil on the microbial stability and sensory properties of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 41-60 од 112