Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак
Година:  [2020 TO 2024]
Година:  2021

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓)Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021In vitro antibacterial activity of some essential oils against Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium isolated from meat (✓)Vidaković-Knežević, Suzana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kravić, Snežana  ; Knežević, Slobodan  ; Vranešević, Jelena  ; Savić-Radovanović, Radoslava  ; Karabasil, Nedjeljko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, MilanНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Physico-chemical and microbiological changes during the cabbage hybrid bravo heads fermentation: Salt, temperature and starter culture influence (✓)Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Kocić-Tanackov, Sunčia  ; Rakić, Dušan  ; Pavlić, Branimir  ; Blagojev, Nevena  ; Rakić, Irena ;
Šumić, Zdravko  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production (✓)Vukić, Vladimir  ; Iičič, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  ; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису