Истраживачи
Lević, Steva
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Encapsulation technology of lactic acid bacteria in food fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Matrix resistance stress reduction-prerequisite for achieving higher concentration of immobilized cells (✓) | Pajić-Lijaković, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Lipid nanocarriers for phytochemical delivery in foods (✓) | Balanč, Bojana D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Industry-Relevant Encapsulation Technologies for Food and Functional Food Production (✓) | Drvenica, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Enzyme encapsulation technologies and their applications in food processing | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Encapsulation Technology of Enzymes and Applications in Food Processing | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Encapsulation of flavors and aromas: Controlled release (✓) | Isailović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Encapsulation of flavours and aromas: Controlled release (✓) | Balanč, Bojana D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Novel approaches in nanoencapsulation of aromas and flavors (✓) | Trifković, Kata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Enzyme Encapsulation Technologies and their Applications in Food Processing | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Alginic Acid: Sources, Modifications and Main Applications | Milivojević, Milan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Melt Dispersion Technique for Encapsulation | Đorđević, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Alginic Acid - Sources, Modifications and Main Applications | Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |