Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]

Резултати 1-20 од 34

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Suvo voće kao izvor antioksidanasa (✓)Stefan Petrović  ; Miljana Dubovac; Jelena Mrmošanin  ; Aleksandra Pavlović  ; Tošić, Snežana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Examination of antioxidant activity of different blackberry extracts by spectrophotometric assays (✓)Aleksandra N. Pavlović  ; Milena D. Nikolić; Jelena M. Mrmošanin  ; Snežana S. Mitić ; Snežana Tošić  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The Evaluation of ICP OES for the Determination of Potentially Toxic Elements in Lipsticks: Health Risk AssessmentMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Krstić, Jovana; Nikolić, Milena Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal (✓)Mrmošanin, Jelena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Thermal degradation kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jamsNikolić, Milena D. ; A. Pavlović; S. Mitić; S. Tošić; M. Mitić; Pecev Marinković, Emilija T.  ; A. Miletić; Mrmošanin, Jelena M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Multielemental quantification in dark chocolate by ICP OES (✓)Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra N.  ; Krstić, Jovana N.; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Stojković, Milan B.; Micić, Ružica J.  ; Đorđević, Miodrag  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams (✓)Nikolić, Milena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev-Marinković, Emilija  ; Miletić, Ana ; Jelena Mrmošanin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓)Nikolić, Milena ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mrmošanin, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Effect of storage temperature on the decay of catechins and procyanidins in dark chocolate (✓)Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  ; Arsić, Biljana  ; Micić, Ružica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Determination of trace metal contents in cocoa powder samples using ICP-OESJelena Mrmošanin  ; Milena Nikolić; Aleksandra Pavlović; Snežana Mitić; Tošić, Snežana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Determination of total phenolic, flavonoid and anthocyanin contents in different strawberry extracts (✓)Nikolić, Milena; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016DETERMINATION OF TOTAL AND INDIVIDUAL - ANTHOCYANINS IN RASPBERRIES GROWN IN SOUTH SERBIA (✓)Nikolić, Milena ; Milena Ivanović; Aleksandra Pavlović  ; Milan Mitić  ; Emilija Pecev-Marinković  ; Jovana Krstić; Jelena Mrmošanin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Determination of total and individual anthocyanins in raspberries grown in South Serbia (✓)Ivanović, Milena; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Pecev-Marinković, Emilija  ; Krstić, Jovana; Mrmošanin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Multi-element analysis of begged Aronia melanocarpa teas using ICP-AES (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Differentiation of black, green, herbal and fruit bagged teas based on multi-element analysis using inductively-coupled plasma atomic emission spectrometryKrstić, Jovana ; Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mitić, Milan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016originalan naučno-istraživački rad (✓)Milena Ivanović; Aleksandra Pavlović  ; Milan Mitić  ; Emilija Pecev-Marinković  ; Jovana Krstić; Mrmošanin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016originalni naučno-istraživački radJovana N Krstić; Mrmošanin, Jelena  ; Aleksandra N Pavlović; Milan N MitićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015The Effect of storage temperature and thermal processing on catechins, procyanidins and total flavonoid stability in commercially available cocoa powdersMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Bagged Aronia Melanocarpa Tea: Phenolic Profileand Antioxidant Activity / Aronia Melanocarpa Filter Čaj: Fenolni Profil I Antioksidativna Aktivnost (✓)Krstić, Jovana ; Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Kaličanin, Biljana  ; Mitić, Milan  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Резултати 1-20 од 34