Истраживачи
Petrović, Zoran
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Cadmium in pheasant tissues as a bioindicator of environmental pollution in 23 Serbian districts | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Hygiene assessment of Serbian meat establishments using different scoring systems | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Comparison of Essential Metals in Different Pork Meat Cuts from the Serbian Market | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Vakuum pakovanje svežeg, ohlađenog i rasečenog mesa:parametri kvaliteta i održivost | Petrović, Zoran ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatt (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Meat Production and Consumption: Environmental Consequences | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Physicochemical and Functional Properties of Chicken Meat | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Environmental cadmium and zinc concentrations in liver and kidney of european hare from different serbian regions (Retraction of vol 67, pg 593, 2013) | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meat | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Meat production and comsuption: environmental consequences (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj sezone transporta na dobrobit brojlera i odabrane parametre kvaliteta mesa | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Rapid determination of total polar materials in used deep-frying sunflower oils from restaurants | Korićanac, Vladimir B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Nutritivni sastav i bezbednost soma (Silurus glanis) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj sezone transporta na dobrobit brojlera i odabrane parametre kvaliteta mesa brojlera. (✓) | Jelena Babić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Hygienic Equipment Design and Meat Processing Operations | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Nutritional quality and safety of catfish (Silurus glanis) from the Danube river, Serbia | Korićanac, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |