Истраживачи

Резултати 101-120 од 213

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Relationship of starch damage to wheat dough rheological behaviourRakita, Slađana  ; Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Glutopeak method: assessment of its ability to discriminate among wheat flours of different qualityHadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Rheological properties of wheat bran as fat replacerNedeljković, Nataša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pezo, Lato  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Šarić, Bojana  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Food Safety in SerbiaJovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Gadžurić, Slobodan  ; Pojić, Milica  ; Pestorić, Mladenka  ; Šarić, Bojana  ; Kos, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Overall and local bread expansion, mechanical properties, and molecular structure during bread baking: Effect of emulsifying starchesPojić, Milica  ; Musse, Maja; Rondeau, Corinne; Hadnađev, Miroslav  ; Grenier, David; Mariette, François; Cambert, Mireille; Diascorn, Yves; Quellec, Stéphane; Torbica, Aleksandra  ;
Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Lucas, Tiphaine;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Monitoring of neonicotinoid residues in honey samples from Autonomous Province of VojvodinaJovanov, Pavle T.  ; Sakač, Marijana B.  ; Kos, Jovana J.  ; Šarić, Bojana M.  ; Ivezić, A.; Nedeljković, Nataša M.  ; Pojić, Milica M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antioxidant activity of hemp protein hydrolysates: effect of protease type and hydrolysis degreeHadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Dizdar, Manda; Nedeljković, Nataša  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Possibility of ketchup quality evaluation by sensory and instrumental methodsPestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  ; Škrobot, Dubravka  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  ; Kevrešan, Žarko  ; Pojić, Milica  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Rakita, Slađana  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Bread Supplementation with Hemp Seed Cake: a By-Product of Hemp Oil ProcessingPojić, Milica  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Rakita, Slađana  ; Brlek, Tea Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Preliminary results about influence of particle size distribution on selected quality parameters of millet flourŽivančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Mastilović, Jasna  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Kevrešan, Žarko  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Analytical Methods for Determination of Moisture and Ash in FoodstuffsPojić, Milica  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Valorisation of raspberry and blueberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookiesŠarić, Bojana  ; Mišan, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  ; Milićević, Nataša  ; Pojić, Milica  ; Pestorić, Mladenka  ; Đilas, Sonja Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Characterization of cold-pressed oil-in-water emulsions as novel types of fats in cookie processingHadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pojić, Milica  ; Mišan, Aleksandra  ; Nedeljković, Nataša  ; Milovanović, Ivan  ; Šarić, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Bliska infracrvena spektroskopija–Principi i primena u ispitivanju kvaliteta pšenicePojić, Milica  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Changes in the rheological properties of wheat dough during short-term storage of wheatHadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Pojić, Milica  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Rakita, Slađana  ; Janić Hajnal, Elizabet  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Sensory and physical characteristics of tomato varieties grown in SerbiaBelović, Miona  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Radusin, Tanja ; Novaković, Aleksandra  ; Pojić, Milica  ; Cvetković, Biljana  ; Škrobot, Dubravka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Functionality of OSA starch stabilized emulsions as fat replacers in cookiesDapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  ; Krstonošić, Veljko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Albumins characterization in relation to rheological properties and enzymatic activity of wheat flour doughTomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Popović, Ljiljana  ; Strelec, Ivica; Vaštag, Žužana ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Millets – challenges of unexploited raw materials in bread productionMastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona M.  ; Živančev, Dragan  ; Tomić, Jelena  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Sensory differentiation of commercially produced spaghettiPestorić, Mladenka  ; Pojić, Milica  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Torbica, Aleksandra  ; Janić Hajnal, Elizabet  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Резултати 101-120 од 213