Истраживачи

Резултати 161-180 од 213

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013v, T. (2013). Free sulfhydryl content of wheat flour and its impact on rheological properties of doughRakita Slađana  ; Tomić Jelena  ; Pojić Milica  ; Torbica Aleksandra  ; Živančev Dragan  ; Hadnađev Miroslav  ; Dapčević Hadnađev Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Changes in quality parameters of bread supplemented with OSA starch during storageDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Dokić, Ljubica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  ; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Evaluation of wheat quality for application in flour based confectionery productsTorbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Tomić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Izazovi poslovanja u preradi žita u svetlu nove zakonske regulative i standard kvaliteta u bezbednosti hraneMastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Čanadi, A.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Consumers attitudes towards full-fat food products and their low-fat alternativesHadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The possibilities of application of near infrared spectroscopy in cereal quality controlPojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Majcen, NinetaПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Composition of wheat gluten proteins and breadmaking quality in relation to different microclimatic conditions in the pre-harvest periodTomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The study on indirect determination of damaged starch in wheat flourPojić, Milica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Measurement precision of dough extensional rheological test methodsDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Robustness of the near infrared spectroscopy method determined using univariate and multivariate approachPojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Majcen, NinetaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2012The effect of hydrocolloids on rheological properties of wheat glutenDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Torbica, Aleksandra  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein compleTomić Jelena  ; Živančev Dragan  ; Torbica Aleksandra  ; Pojić Milica  ; Janić Hajnal Elizabet  ; Dapčević Hadnađev Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Sensory evaluation of spaghetti: a proficiency testPestorić, Mladenka  ; Pojić, Milica  ; Gubić, Jasmina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Selection of Optimal Sensory Properties for the Recognition of Wholemeal BreadPestorić, Mladenka  ; Pojić, Milica  ; Sakač, Marijana  ; Mastilović, Jasna  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Živančev, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein complexTomić, Jelena  ; Živančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Pojić, Milica  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Hadnadev, T.R.D.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex qualityJanić-Hajnal, Elizabet  ; Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Instrumental and sensory evaluation of quality attributes of mixed buckwheat/wheat breadsPestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Pojić, Milica  ; Sedej, Ivana ; Mišan, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Influence of hydrocolloids on the rheological properties of buckwheat doughDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Torbica, Aleksandra  ; Krstonošić, Veljko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Postupci podrške radu savremenog skladišta za zrnaste kultureJanić Hajnal, Elizabet P.  ; Pojić, Milica M.  ; Novaković, Aleksandra R.  ; Radusin, Tanja I. Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Metode u radu savremenog skladišta za zrnaste kulturePojić, Milica  ; Janić-Hajnal, Elizabet  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 161-180 од 213