Истраживачи
Pojić, Milica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | v, T. (2013). Free sulfhydryl content of wheat flour and its impact on rheological properties of dough | Rakita Slađana ; Tomić Jelena ; Pojić Milica ; Torbica Aleksandra ; Živančev Dragan ; Hadnađev Miroslav ; Dapčević Hadnađev Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Changes in quality parameters of bread supplemented with OSA starch during storage | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Dokić, Ljubica ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica ; Rakita, Slađana ; Torbica, Aleksandra | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Evaluation of wheat quality for application in flour based confectionery products | Torbica, Aleksandra ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica ; Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Tomić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Izazovi poslovanja u preradi žita u svetlu nove zakonske regulative i standard kvaliteta u bezbednosti hrane | Mastilović, Jasna ; Pojić, Milica ; Janić-Hajnal, Elizabet ; Čanadi, A. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Consumers attitudes towards full-fat food products and their low-fat alternatives | Hadnađev, Miroslav ; Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Pojić, Milica ; Mastilović, Jasna ; Torbica, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The possibilities of application of near infrared spectroscopy in cereal quality control | Pojić, Milica ; Mastilović, Jasna ; Majcen, Nineta | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Composition of wheat gluten proteins and breadmaking quality in relation to different microclimatic conditions in the pre-harvest period | Tomić, Jelena ; Torbica, Aleksandra ; Pojić, Milica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The study on indirect determination of damaged starch in wheat flour | Pojić, Milica ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Torbica, Aleksandra ; Tomić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Measurement precision of dough extensional rheological test methods | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica ; Torbica, Aleksandra ; Tomić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Robustness of the near infrared spectroscopy method determined using univariate and multivariate approach | Pojić, Milica ; Mastilović, Jasna ; Majcen, Nineta | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | The effect of hydrocolloids on rheological properties of wheat gluten | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Torbica, Aleksandra ; Pojić, Milica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein comple | Tomić Jelena ; Živančev Dragan ; Torbica Aleksandra ; Pojić Milica ; Janić Hajnal Elizabet ; Dapčević Hadnađev Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Sensory evaluation of spaghetti: a proficiency test | Pestorić, Mladenka ; Pojić, Milica ; Gubić, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Selection of Optimal Sensory Properties for the Recognition of Wholemeal Bread | Pestorić, Mladenka ; Pojić, Milica ; Sakač, Marijana ; Mastilović, Jasna ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Živančev, Jelena | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein complex | Tomić, Jelena ; Živančev, Dragan ; Torbica, Aleksandra ; Pojić, Milica ; Janić-Hajnal, Elizabet ; Hadnadev, T.R.D. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex quality | Janić-Hajnal, Elizabet ; Tomić, Jelena ; Torbica, Aleksandra ; Pojić, Milica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Instrumental and sensory evaluation of quality attributes of mixed buckwheat/wheat breads | Pestorić, Mladenka ; Sakač, Marijana ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Pojić, Milica ; Sedej, Ivana ; Mišan, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Influence of hydrocolloids on the rheological properties of buckwheat dough | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica ; Torbica, Aleksandra ; Krstonošić, Veljko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Postupci podrške radu savremenog skladišta za zrnaste kulture | Janić Hajnal, Elizabet P. ; Pojić, Milica M. ; Novaković, Aleksandra R. ; Radusin, Tanja I. | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Metode u radu savremenog skladišta za zrnaste kulture | Pojić, Milica ; Janić-Hajnal, Elizabet | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |