Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Pleurotus ostreatus cultivation for more sustainable soybean and sunflower seed waste management![]() | Doroski-Petkovic, Ana G; Klaus, Anita S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2025 | Horseradish (Armoracia rusticana L.) leaf juice encapsulated within polysaccharides-blend-based carriers: Characterization and application as potential antioxidants in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2024 | Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Horseradish leaf by-product: a natural antioxidant in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Characterization of gingerbread cookies enriched with quinoa and defatted apple seed flour: nutritional, antioxidant and sensory properties![]() | Pejic, Lazar D; Milincic, Danijel D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Cold-Pressed Grape Seed Oil Encapsulation Using a Submerged-Nozzle Dispersion Encapsulation Process![]() | Levic, Steva M; Rac, Vladislav A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Bioactive compounds of cold-pressed raspberry seed oil and functional properties of the remaining oil cake![]() | Natić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Utilization of agricultural waste in biosorption of anthocyanins![]() | Dabic Zagorac, Dragana; Ćirić, Ivanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The potential of poppy seeds as an ingredient in functional foods![]() | Stevanović, Milica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Valorisation of Raspberry Seeds in Cosmetic Industry-Green Solutions![]() | Ćirić, Ivanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | The effect of thermal treatment on soy hull proteins, Ti-activity and phytates content![]() | Barać, Nevena; Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of mayonnaise![]() | Marković, Jovana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Untapped Potential of Side Stream Products from the Industrial Processing of Fruits: The Biosorption of Anthocyanins on Raspberry Seeds![]() | Dabic-Zagorac, Dragana C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Processing waste: bioactive components and antioxidant capacity of cold-pressed oils from some fruit seeds | ĆIRKOVIĆ, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | In vitro antioxidant potential and mineral content of pectin-like polysaccharides isolated from soy hull | Barać, Nevena; Sredović Ignjatović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Bioactive Phytochemicals from Walnut (Juglans spp.) Oil Processing By-products![]() | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | - - ![]() Без категорије |
2023 | IN VITRO ANTIOXIDANT POTENTIAL OF SOYBEAN HULL EXTRACTS | Barać, Nevena; Mitrović, Danka; Kostić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Nutritional value of cold-pressed sunflower oil | Stojićević, Aleksandra; Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |