Истраживачи
Rabrenović, Biljana
Година
Мп-кат.
- 50 M30/M60
- 11 M52 - Национални часопис категорије M52
- 10 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 10 остало
- 8 M20/M50
- 6 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 4 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 4 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 3 M10/M40
- 3 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- следећи >
Година - распон
Резултати 61-80 од 117
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Cold Pressed Oils. Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications![]() | Maja Natić; Dabić Zagorac, Dragana Č. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaise | Rabrenović, Biljana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Kontaminenti u biljnim uljima i mastima | Rabrenović B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj etarskog ulja i etanolnih ekstrakata bosiljka (Ocimum basilicum L.) na oksidativnu stabilnost hladno presovanog suncokretovog ulja u uslovima ubrzanog starenja | Antić, M.; Ilić, A.; Alimpić-Aradski, A.; Duletić-Laušević, S.; Tosti, T.; Šolević-Knudsen, T.; Rabrenović, Biljana B. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Vegetable frozen dessert produced with chia seeds (Salvia hispanica L.) as binding agent | Laličić Petronijević, Jovanka G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Modifikacija ulja i masti : praktikum![]() | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Senzorna svojstva kroasana pripremljenih sa različitim vrstama masnoća | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2017 | Senzorna svojstva kroasana pripremljnih sa različitim vrstama masnoća | Rabrenović, Biljana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2017 | Salvia hispanica L. and walnut oil as functional supplement of integral biscuits | Demin, Mirjana A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Uticaj različitih vrsta masnoća na senzorna svojstva kroasana (The influence of different types of fat on sensory properties of croissant) | Rabrenović, Biljana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Nutritivna svojstva hladno presovanog ulja semenki bukve (Fagus Sylvatica) | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2016 | Strategic research and innovation agenda for traditional food industry: case - of traditional sweet fruits sector in Serbia | Štrbac, Dijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Innovation needs of traditional food SMEs in Serbia as found in SRIA developed trough TRAFOON project | Pešić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Comparative review of the nutritional value of cold-pressed pumpkin (cucurbita pepo l.) Seed oil of different origins![]() | Rabrenovic, Biljana B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2016 | Seeds of white chia as the contributing ingredient of cookies with functional properties | Laličić Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Support of traditional food sector via TRAFOON project | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Color Stability Of Virgin Olive Oil At Moderate Temperature Testing![]() | Lužaić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Innovation and knowledge transfer in traditional sweet fruits sector in Serbia | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioksidativni kapacitet devičanskih maslinovih ulja različitih maslinarskih regija Libije pri umerenim temperaturama | Dimić, Etelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2016 | Innovations for improvement of traditional food production: case of production of raspberries and plums in Serbia | Pešić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |