Истраживачи

Резултати 61-80 од 117
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Cold Pressed Oils. Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and ApplicationsMaja Natić; Dabić Zagorac, Dragana Č.  ; Ivanka Ćirić  ; Mekjell Meland; Biljana Rabrenović  ; Milica Fotirić Akšić  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaiseRabrenović, Biljana B.  ; Paunović, Dragana M.  ; Etelka Dimić; Natalija Džinić; Demin, Mirjana A.  ; Jelena POpović-ĐorđevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Kontaminenti u biljnim uljima i mastimaRabrenović B  ; Pešić M  ; Demin, Mirjana A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Uticaj etarskog ulja i etanolnih ekstrakata bosiljka (Ocimum basilicum L.) na oksidativnu stabilnost hladno presovanog suncokretovog ulja u uslovima ubrzanog starenjaAntić, M.; Ilić, A.; Alimpić-Aradski, A.; Duletić-Laušević, S.; Tosti, T.; Šolević-Knudsen, T.; Rabrenović, Biljana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Vegetable frozen dessert produced with chia seeds (Salvia hispanica L.) as binding agentLaličić Petronijević, Jovanka G.  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Stevanović, Milica S.  ; M. Vasiljević; Demin, Mirjana A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Modifikacija ulja i masti : praktikumRabrenović, Biljana  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Senzorna svojstva kroasana pripremljenih sa različitim vrstama masnoćaRabrenović, Biljana  ; Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Aničić, IvanaНаучни чланак
52M52 - Национални часопис категорије M52
2017Senzorna svojstva kroasana pripremljnih sa različitim vrstama masnoćaRabrenović, Biljana B.  ; Demin, Mirjana A.  ; Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; I. AničićНаучни чланак
52M52 - Национални часопис категорије M52
2017Salvia hispanica L. and walnut oil as functional supplement of integral biscuitsDemin, Mirjana A.  ; Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; B. Vucelić-Radović; Žarković, Branka M. ; V. Radovanović; Rabrenović, Biljana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Uticaj različitih vrsta masnoća na senzorna svojstva kroasana (The influence of different types of fat on sensory properties of croissant)Rabrenović, Biljana B.  ; Demin, Mirjana A.  ; Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; Aničić I.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Nutritivna svojstva hladno presovanog ulja semenki bukve (Fagus Sylvatica)Rabrenović, Biljana  ; Vladimir Šarac; Demin, Mirjana  ; Basić, Zorica  Научни чланак
52M52 - Национални часопис категорије M52
2016Strategic research and innovation agenda for traditional food industry: case - of traditional sweet fruits sector in SerbiaŠtrbac, Dijana  ; Kutlača, Đuro  ; Pešić, Mirjana  ; Cerović, Radosav  ; Petrović, Tanja  ; Rabrenović, Biljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Innovation needs of traditional food SMEs in Serbia as found in SRIA developed trough TRAFOON projectPešić, Mirjana  ; Kutlača, Đuro  ; Štrbac, Dijana  ; Cerović, Radosav  ; Petrović, Tanja  ; Rabrenović, Biljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Comparative review of the nutritional value of cold-pressed pumpkin (cucurbita pepo l.) Seed oil of different originsRabrenovic, Biljana B  ; Vujasinović, Vesna B.  ; Novaković, Miroslav  ; Corbo, Selma C; Basic, Zorica N.  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2016Seeds of white chia as the contributing ingredient of cookies with functional propertiesLaličić Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica S.  ; Demin, Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Vucelić Radović, Biljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Support of traditional food sector via TRAFOON projectPetrović, Tanja  ; Pešić, Mirjana  ; Kutlača, Đuro  ; Štrbac, Dijana  ; Cerović, Radosav  ; Rabrenović, Biljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Color Stability Of Virgin Olive Oil At Moderate Temperature TestingLužaić, Tanja  ; Vujasinović, Vesna  ; Esalami, Seddiq; Rabrenović, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Innovation and knowledge transfer in traditional sweet fruits sector in SerbiaNedović, Viktor  ; Pešić, Mirjana  ; Kutlača, Đuro  ; Štrbac, Dijana  ; Cerović, Radosav  ; Rabrenović, Biljana  ; Petrović, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antioksidativni kapacitet devičanskih maslinovih ulja različitih maslinarskih regija Libije pri umerenim temperaturamaDimić, Etelka ; Tanja Lužajić; Vesna Vujasinović  ; Rabrenović, Biljana  ; Aleksandar FijatНаучни чланак
52M52 - Национални часопис категорије M52
2016Innovations for improvement of traditional food production: case of production of raspberries and plums in SerbiaPešić, Mirjana  ; Kutlača, Đuro  ; Štrbac, Dijana  ; Cerović, Radosav  ; Petrović, Tanja  ; Rabrenović, Biljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.