Истраживачи
Marković, Jovana
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Broccoli, Amaranth, and Red Beet Microgreen Juices: The Influence of Cold-Pressing on the Phytochemical Composition and the Antioxidant and Sensory Properties (✓) | Belošević, Spasoje D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of mayonnaise (✓) | Marković, Jovana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Physicochemical characterization of spray-dried horseradish root juice encapsulated within maltodextrin/alginate (✓) | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices (✓) | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The possibility of using horseradish leaves pomace in the food industry (✓) | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Broccoli microgreens-apple juice as novel beverages: total phenolic, flavonoids and antioxidant activity (✓) | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Characterization of amaranth (Amaranthus tricolor L.) microgreens juice encapsulated within inulin and maltodextrin (✓) | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Heat treatment effect on tocopherols, total phenolics and fatty acids in table olives (Olea europaea L.) (✓) | Mihajlović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima) (✓) | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Medicinal and aromatic herbs as functional ingredients for specialty beverages (✓) | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.) (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of cutting thickness, shape and moisture content on oil absorption during potato frying [Uticaj debljine listova, oblika i sadržaja vlage krompira na apsorpciju ulja tokom prženja] (✓) | Paunović, Dragana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Quality parameters of sunflower oil and palm olein during multiple frying (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |