еНаука - преглед

Преглед према Аутор Bulatović, Maja

Приказ резултата 41 до 60 од 79 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Blaževska, ZagorkaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓)Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Influence of Chitosan Coating on Mechanical Stability of Biopolymer Carriers with Probiotic Starter Culture in Fermented Whey Beverages (✓)Obradović, Nataša S.  ; Krunić, Tanja Ž.  ; Trifković, Kata T. ; Bulatović, Maja Lj.  ; Rakin, Marko P.  ; Rakin, Marica B.  ; Bugarski, Branko M.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage (✓)Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of organic matter on the antibacterial activity of clove essential oil against Staphylococcus aureus (✓)Vukašinović Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Krunić, Tanja  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (28.07.2023.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2020Mlečna čokolada obogaćena probioticima (✓)Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Krunić, Tanja  ; Blaževska, ZagorkaТехничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (2020)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2016Modular system for biogas production from agricultural wasteSlavnić, Danijela ; Bulatović, Maja  ; Ječmenica Dučić, Marija V.  ; K. Damjanov; G. Mitrović; Bugarski, Branko  ; Rakin, Marko  ; Bajić, Nikola ; Komatina, Mirko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓)Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Jovanović, PetarТехничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2022Precautionary Allergen Labelling in Serbia: Market Audit and Consumers’ Perception (✓)Davidović, Dragana  ; Bulatović, Maja  ; Paunović, Katarina  ; Vasiljević, Nadja  ; Zarić, Danica  ; Popović, Dušan  ; Milenković, Sanja  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Primena bagremovog meda u proizvodnji fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓)Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Probiotic almond-based beverage: promising step towards a circular bioeconomy (✓)Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Živanović, Sara; Milutinović, Milica  ; Rakin, Duška; Zarić, Danica  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Production and costability analysis of bioactive hydrolyzates of whey protein (✓)Arsić, Slavica  ; Vuković, Predrag  ; Kljajić, Nataša  ; Rakin, Marica  ; Kokeza, Gordana  ; Bulatović, Maja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Production and techno-economic opportunities of use of whey in industrial processes (✓)Arsić, Slavica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Sredojević, Zorica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013PRODUCTION OF FUNCTIONAL BEVERAGES FROM GOAT’S WHEY (✓)Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljijana  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Tasić, Žaklina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Production of the functional milk chocolate with probiotic bacteria in a ball mill (✓)Bulatović, Maja Lj.  ; Zarić, Danica B.  ; Krunić, Tanja  ; Borić, Milka; Rakin, Marica B.  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013PROIZVODNJA FERMENTISANOG NAPITKA OD SURUTKE I MLEKA (✓)Rakin, Marica  ; Vukašinović Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Mojović, Ljiljana  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Zorić, Ivan; Stamenković, MarijanaТехничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Proizvodnja funkcionalnih napitaka od kozje surutkeVukašinović-Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljiljana  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Tasić, Žaklina Z.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Proizvodnja funkcionalnog proizvoda – mlečna čokolada sa sojinim mlekom (✓)Zarić, Danica B.  ; Pajin, Biljana S.  ; Rakin, Marica B.  ; Dokić, Ljubica P.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Tomić, Jelena M.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Bulatović, Maja Lj.  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Proizvodnja i karakteristike funkcionalnih fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓)Bulatović, Maja Lj.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација