еНаука - преглед
Преглед према Аутор Bulatović, Maja
Приказ резултата 41 до 60 од 79
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Influence of Chitosan Coating on Mechanical Stability of Biopolymer Carriers with Probiotic Starter Culture in Fermented Whey Beverages (✓) | Obradović, Nataša S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of organic matter on the antibacterial activity of clove essential oil against Staphylococcus aureus (✓) | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2020 | Mlečna čokolada obogaćena probioticima (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2016 | Modular system for biogas production from agricultural waste | Slavnić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2022 | Precautionary Allergen Labelling in Serbia: Market Audit and Consumers’ Perception (✓) | Davidović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Primena bagremovog meda u proizvodnji fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓) | Vukašinović-Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Probiotic almond-based beverage: promising step towards a circular bioeconomy (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Production and costability analysis of bioactive hydrolyzates of whey protein (✓) | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Production and techno-economic opportunities of use of whey in industrial processes (✓) | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | PRODUCTION OF FUNCTIONAL BEVERAGES FROM GOAT’S WHEY (✓) | Vukašinović-Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Production of the functional milk chocolate with probiotic bacteria in a ball mill (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | PROIZVODNJA FERMENTISANOG NAPITKA OD SURUTKE I MLEKA (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Proizvodnja funkcionalnih napitaka od kozje surutke | Vukašinović-Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Proizvodnja funkcionalnog proizvoda – mlečna čokolada sa sojinim mlekom (✓) | Zarić, Danica B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Proizvodnja i karakteristike funkcionalnih fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |