еНаука - преглед
Преглед према Аутор Bulatović, Maja
Приказ резултата 61 до 79 од 79
< претходно
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Quality attributes of a fermented whey-based beverage enriched with milk and a probiotic strain (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Quality of fermented whey beverage with milk (✓) | Rakin, Marica B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Recent trends in whey ulatilization-production of bioactive peptides (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Recent trends in whey utilization – Production of bioactive peptides (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Research on foods and supplements: Use of nutrition and health claims | Stamenković-Đoković Marijana; Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Selection of Lactobacillus strains for functional whey-based beverage production (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Selection of Lactobacillus Strains for Functional Whey-Based Beverage Production (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Selection of Lactobacillus strains for improvement of antioxidant activity of different soy, whey and milk protein substrates (✓) | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Selekcija uslova fermentacije surutke komercijalnom ABY-6 kulturom pri formulaciji funkcionalnog probiotskog napitka | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Simultaneous enzymatic saccharification and fermentation (SSF) in bioethanol production from corn meal by free and immobilized cells of Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus (✓) | Nikolić, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Stillage from bioethanol production as substrate for parallel production of lactic acid and biomass (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Surutka kao sirovina za proizvodnju funkcionalnih napitaka (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | The contribution of bioactive peptides of whey to quality of food products (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The possibilities of improving the bioethanol production from corn meal by yeast Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus | Mojović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The possibilities of utilization of stillage from the production of bioethanol on starch feedstocks (✓) | Đukić Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The potential use of aby-6 starter culture in fermentation of soy based substrates (✓) | Borić, Milka; Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | UNAPREĐENJE FUNKCIONALNIH KARAKTERISTIKA FERMENTISANOG NAPITKA OD SURUTKE I MLEKA DODATKOM BIOAKTIVNIH PEPTIDA (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Janaćković, Biljana; Stamenković, Marijana;
| Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj različitih dodataka na probiotski karakter fermentisanog napitka na bazi surutke (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Uticaj različitih izvora ugljenika na rast soja Lb. johnsonii NRRL B-2178 pri proizvodnji probiotskog napitka na bazi surutke (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |