еНаука - преглед
Преглед према Аутор Bulut, Sandra
Приказ резултата 21 до 40 од 76
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Effect of Plasticizer and pH Values on Properties of Sunflower Oil Cake Bio Degradable Films (✓) | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of process parameters on biopolymer films based on sunflower oil cake (✓) | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing (✓) | Mujović, Milo; Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Guar-xanthan effect on starch biopolymer films properties (✓) | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Impact of thermal and ultrasound pretreatments on production of bioactive hydrolysates from pumpkin oil cake protein (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | IMPACT OF THERMAL AND ULTRASOUND PRETREATMENTS ON PRODUCTION OF BIOCTIVE HYDROLYSATES FROM PUMPKIN OIL CAKE PROTEIN (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | In vitro investigation of water emulsions and microcapsules with essential oils against aflatoxigenic mould (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Incorporation of essential oils into pumpkin oil cake-based materials in order to improve their properties and reduce water sensitivity (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | INFLUENCE OF BEESWAX ADDITION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF COMPOSITE CHITOSAN BIOFILMS | Hromiš, Nevena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Influence of different concentrations of glycerol and guar xanthan on properties of pumpkin oil cake-zein bi-layer film (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2016 | Influence of different concentrations of glycerol and guar-xanthan on properties of biopolymer composite film (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of guar-xanthan addition on mechanical properties of pumpkin oil cake biopolymer films (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Influence of storage period on properties of biopolymer packaging materials and pouches (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Influence of surfactant Tween 20 on antioxidant activity of biopolymer films (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Investigation of a product-specific active packaging material based on chitosan biofilm with spice oleoresins (✓) | Krkić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Investigation of structural starch changes during synthesis of edible active packaging films | Pejić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | Mechanical properties of pumpkin oil cake based composite biopolymer films (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Microbial improvement in osmotically dehydrated pork meat by using modified atmosphere packaging and starch edible coating | Pejić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |