еНаука - преглед
Преглед према Аутор Živković, Nikolina
Приказ резултата 1 до 20 од 42
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | An insight into quality of apricot and sweet cherry fruit wines | Čakar, Uroš D. ; Petrović, Aleksandar V. ; Pejin, Boris M. ; Lisov, Nikolina M. ; Živković Marijana; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant properties and biological activity of fruit wines | Petrović, Aleksandar ; Plavšić, Ivana; Lisov, Nikolina ; Čebela, Maria ; Čakar, Uroš ; Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine | Čakar, Uroš D. ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ. ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M. ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J. ; Đorđević, Brižita I. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Characteristics of newly created grapevine varieties Vožd and Vladun | Nikolić, Dragan ; Ranković-Vasić, Zorica ; Petrović, Aleksandar; Matijašević, Saša ; Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Cherry-the source of potential functional food | Čakar, Uroš ; Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparison of antioxidant profile of sour cherry wine and raspberry wine | Čakar, Uroš D. ; Jankovic Milan; Petrovic Aleksandar; Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Mira M. ; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš ; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina | Lisov, Nikolina | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress | Čakar, Uroš ; Čolović, Mirjana B. ; Čebela, Maria ; Lisov, Nikolina ; Petrović, Aleksandar ; Krstić, Danijela ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wine | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dynamics of some polyphenolic compounds during vinification of grape varieties Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ; Madžgalj Valerija; Čakar, Uroš D. ; Despotović Saša ; Petrović, Aleksandar V. ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine | Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Uroš D. ; Madžgalj Valerija; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka | Petrović, Aleksandar V. ; Lisov, Nikolina M. ; Madžgalj Valerija; Čakar, Uroš D. ; Despotović Saša ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines | Lisov, Nikolina ; Petrovic, Aleksandar ; Čakar, Uroš ; Jadranin, Milka ; Tešević, Vele ; Bukarica-Gojković, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Extraction kinetics of some phenolic compounds during vinification of grape variety cabernet sauvignon and its antioxidant properties | Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Uroš D. ; Petrović, Aleksandar V. ; Madžgalj Valerija; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Global warming-Challenge to the modern enology | Petrović, Aleksandar V. ; Slobodan Jovic; Lisov, Nikolina M. ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of wines | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines | Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Uroš D. ; Petrović, Aleksandar V. ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of some enological treatments on trans-resveratrol and total phenolic content in wine | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |