еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrović, Aleksandar
Приказ резултата 21 до 40 од 95
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Effect of genotype x environment interactions of grapevine hybrids characteristics | Nikolić, Dragan T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of low temperature treatment on chromatic structure and copigmentation of anthocyanins in red wine Gamay noir | Slobodan Jović; Petrović, Aleksandar ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka (✓) | Petrović, Aleksandar V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Extraction kinetics of some phenolic compounds during vinification of grape variety cabernet sauvignon and its antioxidant properties | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | EXTRACTION OF NATURAL COLOURANTS FROM THE GRAPESKIN OF CABERNET SAUVIGNON | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Fruit as a substrate for a wine: A case study of selected berry and drupe fruit wines (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Fruit characteristics of the five Merlot Clones in Belgrade Winegorwing Region, Serbia | Sivčev, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fruit wines and their natural active principles as significant health protective substances | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fruit wines from the Serbian market and their antioxidant properties (✓) | Živković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fruit Wines Inhibitory Activity Against alpha-Glucosidase (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Global warming-Challenge to the modern enology | Petrović, Aleksandar V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Grapeskin of prokupac as a source of bioactive compounds | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | In vitro investigation of antioxidant properties of apple and black chokeberry wines (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of wines | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of some enological treatments on trans-resveratrol and total phenolic content in wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Influence of winemaking conditions on phenolic content and antioxidant potential of red wines | Cvejić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |