еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrović, Aleksandar
Приказ резултата 1 до 20 од 95
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | A novel method for classification of wine based on organic acids | Milovanović, Miodrag; Zeravik, Jiri; Oboril, Michal; Pelcova, Marta; Lacina, Karel; Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | An insight into quality of apricot and sweet cherry fruit wines | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioksidantne osobine voćnih vina sa tržišta Srbije | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓) | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2002 | Application of microbiological fertilizer in viticulture: Grape yield and quality of wine cv. Riesling | Sivčev, Branislava; Jović, Slobodan; Raičević, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Application of microbiological fertilizers in viticulture: Grape yield and quality of wine cv. Riesling | Sivčev, Branislava; Jović, S.; Raičević, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Berry fruit wines-phenolic compounds and antioxidant properties | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cherry-the source of potential functional food | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Determination of antioxidant profile and antioxidant properties of apple wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Determination of morin, kaempferol and quercetin content in blueberry and black chokeberry wines | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Determination of titratable acidity in white wine | Rajković, Miloš ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Determination of trans- and cis-Resveratrol in Serbian Commercial Wines | Cvejic, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Differentiation of wines made from berry and drupe fruits according to their phenolic profiles (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dynamics of some polyphenolic compounds during vinification of grape varieties Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of different winemaking technologies on antioxidant potential of red wines | Helmut Heinle; Atanacković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of different winemaking technologies on the resveratrol content of wine | MIKULIĆ, MIRA P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |