еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tepić Horecki, Aleksandra
Приказ резултата 21 до 40 од 179
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2009 | Characteristics and Suitability of Some Pea (Pisum sativum L.) Varieties for Processing (✓) | Jovićević, Dragan; Gvozdanović-Varga, Jelica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Characteristics of ground pepper oleoresin, obtained by classic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra N. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Chemical composition and antioxidant activity of berry fruits (✓) | Stajčić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Chemical composition and antioxidant activity of two strawberry cultivars (✓) | Đilas, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Chemical composition and antioxidant properties of honey with the addition of prunes (✓) | Čanadanović-Brunet, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Chemical variability of inedible fruit parts in pepper varieties (Capsicum annuum L.) (✓) | Krstić, Borivoj; Tepić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Chemometric analysis of anthocyanin content in vacuum dried sour cherry (✓) | Podunavac-Kuzmanović, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Chemometric analysis of antioxidant activity of Lettuce (✓) | Karadžić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Chemometric analysis of the influence of phenols, vulgaxanthin and betanin contents on antioxidative activity of beetroot extract (✓) | Kovačević, Strahinja Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile (✓) | Pavlić, Branimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemometric Evaluation of Antioxidant Activity of Lactuca sativa L. Varieties (✓) | Karadžić, Milica Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Chemometric guidelines for selection of cultivation conditions influencing the antioxidant potential of beetroot extracts (✓) | Kovačević, Strahinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Comparative drying of cornelian cherries: Kinetics modeling and physico-chemical properties (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Convective drying of fresh and frozen raspberries and change of their physical and nutritive properties (✓) | Stamenković, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Convective, vacuum and freeze dried stone fruit: Physical; chemical and biological properties (✓) | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Convective, vacuum and freeze drying of black seedless raisins: Physicochemical properties (✓) | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Determining the antioxidative activity of composite biopolymer film obtained from the by-products of edible oil industry (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Dietary fiber content in some dry beans (✓) | Vasić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Discriminant analysis of chemical and antioxidant properties of Capsicum annuum cultivated under different conditions (✓) | Karadžić Banjac, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |