еНаука - преглед

Преглед према Аутор Filipčev, Bojana

Приказ резултата 1 до 20 од 300  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOODŽivković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Analysis of the impact of the amount of spontaneously fermented spelt dough, bakers yeast and ascorbic acid on some characteristics of spelt sourdough breadŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Plavšić, Dragana  ; Ikonić, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Analysis of the influence and optimization of concentration of organic acids on chemical and physical properties of wheat dough using a response surface methodology and desirability functionŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jovanov, Pavle  ; Ikonić, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Anethum graveolens seed oil: antibacterial activity against Escherichia coliVarga, Ana  ; Aćimović, Milica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Filipčev, Bojana  ; Plavšić, Dragana  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.)Poleksić, DajanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molassesFilipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Mišan, Aleksandra  ; Šarić, Bojana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Antioxidative potential of sugar beet molassesJevtić-Mučibabić, Rada  ; Filipčev, Bojana  ; Milovanović, Ivan  ; Šimurina, Olivera  ; Kuljanin, Tatjana ; Živković, Jasmina ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Application of beet molasses in hard sugar cubes: effect on nutritional profile and storage behaviorJevtić-Mučibabić, R.  ; Filipčev, B.  ; Šimurina, O.  ; Bogdanović, B.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Application of herbal extracts in the production of bakery productsPsodorov, Djordje B ; Simurina, Olivera D  ; Bodroza-Solarov, Marija I  ; Filipcev, Bojana V  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modellingBajić, Aleksandra  ; Pezo, Lato  ; Stupar, Alena  ; Filipčev, Bojana  ; Cvetković, Biljana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2011Primena Pelegovog modela u analizi prenosa mase tokom osmotske dehidratacije jabuke u melasi šećerne repeMišljenovic, Nevena ; Koprivica, Gordana; Pezo, Lato  ; Kuljanin, Tatjana ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2011Application of principal component analysis in assessment of relation between the parameters of technological quality of wheat grains treated with inert dusts against rice weevil (Sitophilus oryzae L.)Bodroža-Solarov, Marija  ; Kljajić, Petar  ; Andrić, Goran  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Pražić Golić, Marijana  ; Adamović, MilanНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2008Application of sugar beet molasses in the production of tea biscuitsŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana V.  ; Lević, Ljubinko B. ; Pribiš, Vjera D. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Application of wild plants in the production of pastaJovana Kojić  ; Olivera Šimurina  ; Bojana Filipčev  ; Alena Tomšik  ; Vanja Šeregelj; Dubravka Škrobot  ; Jelena Krulj  ; Ivica Đalović  ; Zvonko Nježić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Attitude of the consumers of different ages and education level toward functional products based on cereals.Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Nježić, Zvonko  ; Filipović, Jelena  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Baking potential of spelt cultivars from organic farming systems in SerbiaFilipčev, Bojana  ; Bodroža, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Vučković, Jovana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Betaine content in cereals and pseudocerealsBrkljač, Jovana  ; Ilić, Nebojša  ; Krulj, Jelena  ; Mandić, Anamarija  ; Filipčev, Bojana  ; Brlek, Tea ; Bodroža-Solarov, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Betaine content in sugar beet molassesKrulj, Jelena  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Jasna Grbić ; Brkljača, Jovana  ; Milovanović, Ivan  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Betaine in Cereal Grains and Grain-Based ProductsFilipčev, Bojana  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Ilić, Nebojša  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020BEZGLUTENSKI KEKS POVEĆANE - NUTRITIVNE VREDNOSTIFilipčev, Bojana V.  ; Šimurina, Olivera D.  ; Mišan, Aleksandra Č.  ; Šarić, Bojana M.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Kos, Jovana J.  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.