еНаука - преглед

Преглед према Аутор Džinić, Natalija

Приказ резултата 1 до 20 од 290  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Antimicrobial activity of composite chitosan biofilms with beeswax and caraway essential oilHromiš, Nevena  ; Lazić, Vera ; Bulut, Sandra  ; Popović, Senka  ; Šuput, Danijela  ; Markov, Siniša  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicamaŠojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antioksidativna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicamaŠojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausagesŠojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Popović, Ljiljana  ; Peulić, Tatjana  ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, NatašaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausagesŠojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Application of PCA method for textural properties of three serbian traditional dry fermented sausagesJokanović, Marija  ; Ikonić, Bojana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014ASSESMENT OF POSSIBILITY OF CURING LOWER QUALITY PORKLjiljana Petrović; Džinić, Natalija ; Đorđe Okanović  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Basic chemical composition of meat and carcass quality of fattening hybrids with different slaughter weightLukač, Dragomir; Vidović, Vitomir; Stoisavljević, Aleksandar; Puvača, Nikola  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Biogenic amines content as an indicator for the estimation of good manufacturing practice during Petrovská klobása productionTasić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana ; Ikonić, Predrag  ; Savatić, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Biogenic Amines Profile of Serbian Traditional Sausage in Relation to Raw Material and Production ConditionsPeulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Ljiljana, Petrović; Mandić, Anamarija  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja ; Džinić, Natalija Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Bitno poboljšan proizvod “Pileće meso sa povećanim sadržajem omega-3 masnih kiselina (funkcionalna hrana)'Đuragić, Olivera  ; Čolović, Dušica  ; Čolović, Radmilo ; Lević, Jovanka  ; Dragan Milić; Vukmirović, Đuro ; Sredanović, Slavica; Džinić, Natalija ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ;
Okanović, Đorđe  ;
Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Broken wheat inclusion into the broiler chickens diet - the effect on carcass composition and meat yieldTasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Okanović, Đorđe  ; Čolović, Dušica  ; Čolović, Radmilo ; Popović, MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Cadmium concentrations in the liver of 10 different pig genetic lines from Vojvodina, SerbiaTomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana ; Tomović, Mila; Kevrešan, Žarko  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Despotović, AleksandraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011Cadmium levels of kidney from ten different pig genetic lines in Vojvodina (northern Serbia)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana Z.; Tomović, Mila; Kevrešan, Žarko S.  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Despotović, AleksandraНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2011Carcass and breast meat quality of broilers feed with extruded cornDžinić, Natalija ; Okanović, Đorđe  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag  ; Filipović, SlavkoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Carcass quality traits of three different pig genotypes, White Mangulica, Duroc × White Mangulica and Large White pigs, reared under intensive conditions and slaughtered at 150 kg live weightIvić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Šević, R; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Carssas and breast meat quality of broilers feed with extruded cornDžinić, Natalija ; Okanović, Đorđe  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Filipović, Slavko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Cena koštanja uzgoja specijalizovanih rasa svinjaZekić, Vladislav  ; Tica, Nedeljko  ; Džinić, Natalija ; Milić, Dragan  ; Vitomir Vidović; Dragomir LukačНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2012Changes of physical properties of coffee beans during roastingJokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Cvetković, Biljana  ; Grujić, Slavica  ; Odžakovic, BožanaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2010Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meatJokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.