Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Profile and content of fermentable oligo-, di-, monosaccharides, and polyols (FODMAP) compounds in wheat and rye wholegrain foods![]() | Torbica, Aleksandra M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | PCR detection of gluten contamination in organic foods![]() | Petrović, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The power of sour cherry pomace as an ingredient: nutritional profile and antioxidant activity affected by distinguishing drying methods![]() | Djordjević, Miljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Nutritional and physicochemical properties of tomato juice enriched with blue spirulina powder![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Mycobiota and Mycotoxin Content of Cereal Flours from a Serbian Market![]() | Bagi, Ferenc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Technological properties, shelf life and consumers’ acceptance of high-fibre cookies prepared with juice processing by-products![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Pasta with rye flour and rich in omega-3 fatty acids![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Filling the FODMAPs information gap: Analysis of Fructan Content in Cookies, Biscuits and Crackers Made from Wheat and Rye![]() | Miljić, Milorad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures![]() | Ilić, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powder![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Tagliatelle made of whole grain spelt rich in omega-3 fatty acids![]() | Olivera Šimurina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
2024 | NATURAL BLUE SPIRULINA (SPIRULINA PLATENSIS) IN A NEW FRUIT JUICE DESIGN![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Pea protein coatings incorporated with phenolic compounds reduce oxidative rancidity in raw hazelnuts (Corylus avellana L.)![]() | Perussello, Camila; Milovanović, Ivan; Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Consumer acceptance and attitudes towards juices enriched with spirulina powder![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | VOĆNI SOK NUTRITIVNO OBOGAĆEN MIKROALGAMA![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2024 | Production, modification and degradation of fructans and fructooligosacharides by enzymes originated from plants![]() | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2024 | Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessing Antioxidant Properties, Phenolic Compound Profiles, Organic Acids, and Sugars in Conventional Apple Cultivars (Malus domestica): A Chemometric Approach![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seed flour: assessment of nutrient content in relation to commercial counterparts![]() | Djordjević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |