Истраживачи
Belović, Miona
Резултати 41-60 од 195
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Impact of heat treatment of non-wheat flour on acrylamide presence![]() | Kristína Kukurová; Zuzana Ciesarová; Viera Jelemenská; Jana Horváthová; Belović, Miona M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Pumpkin oil cake protein as a new carrier for encapsulation incorporated in food matrix. Effect of processing, storage and in vitro digestion on bioactivity![]() | Čakarević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | The application of local cereals of Vojvodina as basic ingredients for the production of cookies![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Textural, color and sensory characterization of spelt wholegrain snack with added betaine![]() | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Distribution of iron, zinc and manganese in milling streams of common Serbian wheat cultivars: Preliminary survey![]() | Živančev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Evaluation of Several Freeze/thawing Sequences on Fermentation Efficiencyof Lactobacillus rhamanosus Encapsulated in Polyvinyl Alcoho![]() | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | TRITERPENE PROFILE AND COLOR OF DIFFERENTLY PREPARED GANODERMA LUCIDUM ETHANOLIC EXTRACTS![]() | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in thermally treated non-wheat flours and respective breads![]() | Ciesarová, Zuzana; Kukurová, Kristína; Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | The influence of flour heat pre-treatment on the acrylamide and HMF content in breads![]() | Zuzana Ciesarova; Kristina Kukurova; Torbica, Aleksandra M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Prediction of the quality of bread made from composite flours by selected empirical rheological parameters![]() | Torbica, Aleksandra M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Artificial neural network model in predicting the quality of fresh tomato genotypes![]() | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Heat and hydrothermal treatments of non-wheat flours![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Biotechnological tools for cereal dietary fibre modifications![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Encapsulation of Lactobacillus rhamnosus in Polyvinyl Alcohol for the production of L-(+)-Lactic Acid![]() | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Risk of acrylamide formation in triticale based products![]() | Kristína Kukurová; Zuzana Ciesarová; Viera Jelemenská; Jana Horváthová; Miona Belović ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of dry heat and extrusion on the microstructure and digestibility of flours of non-wheat cereals![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The application of triticale flour for the production of cookies![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Comparative study of nutritional and technological quality aspects of minor cereals![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Effect of non-gluten proteins and transglutaminase on dough rheological properties and quality of bread based on millet (Panicum miliaceum) flour![]() | Tomić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |