Истраживачи
Grujović, Mirjana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Advantages and disadvantages of non-starter lactic acid bacteria from traditional fermented foods: Potential use as starters or probiotics (✓) | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Semedo-Lemsaddek, Teresa; Laranjo, Marta; Stefanović, Olgica ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2022 | Characterization of bacterial isolates from tailings pond wastewater (✓) | Ivana Radojevic ; Katarina Cirkovic ; Mirjana Grujovic ; Katarina Mladenovic ; Aleksandar Ostojic | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Synthesis of Silver Nanoparticles Using A. eupatoria extract in certain conditions (✓) | Ana S. Kesić ; Katarina G Marković ; Mirjana Ž Grujović ; Zoran Marković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Mold contamination in small-scale facilities during the production of traditional dry-cured sheep ham (✓) | Žugić Zorana; Žugić-Petrović Tanja; Mirjana Grujović ; Mladenović Katarina ; Kocić-Tanackov Suncica | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Laetiporus sulphureus Affects Migration and Superoxide Anion Radical Levels in HeLa Cervical Cancer Cells (✓) | Pecić, Katarina ; Jovanović, Milena ; Arsenijević, Dejan ; Pavić, Jelena ; Grujović, Mirjana ; Mladenovic, Katarina ; Virijevic, Katarina ; Živanović, Marko ; Šeklić, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Escherichia coli biofilm formation and control by phenolic compounds from Salvia officinalis L. extracts (✓) | Stefanović, Olgica ; Mladenovic, Dijana ; Mladenovic, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Ivanovic, Dragana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | CONSUMPTION OF RAW WATER – THE HEALTH RISKS RELATED TO THE PRESENCE OF HEAVY METALS AND „ESCHERICHIA COLI“ (✓) | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Simić, Zoran ; Đuretanović, Simona | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓) | Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Quality assessment, antimicrobial activity organic sunflower honey and use of MALDI-TOF mass spectrometry for the identification bacteria isolated from honey | Milosavljevic S; Yugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G. ; Grujović, Mirjana Ž. ; Kolasinac Stefan ; Orovic D | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Čomić, Ljiljana R. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | The phytochemical composition and biological activities of different types of extracts of Achillea ageratifolia subsp. serbica (✓) | Radojević, Ivana ; Grujović, Mirjana ; Comic, Ljiljana ; Dekic, Milan ; Đelić, Gorica ; Mihailovic, Nevena | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Phenolic Profile and Effects of Edible Mushroom Laetiporus sulphureus Extract on Cervical Cancer Cell Line (✓) | Milena Jovanović ; Mirjana Grujović ; Katarina Mladenović ; Milan Mitić ; Jelena Nikolić ; Nevena Milivojević ; Dragana Šeklić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bulut, Sandra ; Iličić, Mirela ; Degenek, Jovana ; Semedo-Lemsaddek, Teresa | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential (✓) | Čomić, Ljiljana ; Radojevic, Ivana ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese) (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Jakovljević, Violeta ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential (✓) | Čomić, Ljiljana ; Radojević, Ivana ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Nikodijević, Danijela ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Antimicrobial potential of Lactarius volemus, edible musshroom (✓) | Petrović, Nevena ; Grujović, Мirjana Ž. ; Mladenović, Katarina ; Kosanić, Marijana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Adhesive ability of the species from genus Klebsiella and their co-aggregation ability with Enterococcus faecalis | Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Nikodijevic Danijela | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |