Истраживачи
Dimitrijević, Mirjana
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Influence of Environmental Conditions on Norovirus Presence in Mussels Harvested in Montenegro | Ilić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Determination of the economic effects in intesive production of piglets | Mirilović, Milorad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | UPLC-MS/MS determination of histamine levels in canned fish collected from Belgrade retail markets (✓) | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | UPLC-MS/MS Determination of Histamine Levels in Canned Fish Collected from Belgrade Retail Markets | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Quality and microflora of functional fermented sausages enriched with probiotic L.caseiLC01 and prebiotic with KCl and CaCl2 as NaCl substitutes (✓) | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Microbiological safety and quality of salmon: Health benefits and risk (✓) | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Effects of various pre-slaughter conditions on pig carcasses and meat quality in a low-input slaughter facility | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Microbiological Safety and Quality of Salmon: Health Benefits and Risk | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Primena preduslovnih programa i HACCP sistema u uslovima tradicionalne proizvodnje suvomesnatih proizvoda | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The impact of packaging in modified atmosphere and vacuum on preservation of sensory properties of carp filets (Cyprinus carpio) | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Upotreba aditiva u proizvodima od mesa - problemi i moguće zloupotrebe | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | A large-scale study of the Trichinella genus in the golden jackal (Canis aureus) population in Serbia | Ćirović, Duško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Mesnatost trupova svinja poreklom iz farmskog uzgoja i individualnih gazdinstava zavisno od mase polutki i klasifi kacije prema SEUROP standard | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | The importance and use of nanopacking in food industry | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | The meatiness of pig carcass sides originating from farms and individual holdings according to the carcass weight and SEUROP standard classification | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Effect of modified atmospheric conditions and vacuum packaging on selected chemical parameters that define freshness of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and carp (Cyprinus carpio) | Babić, Jelena A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Polyunsaturated fatty acids in the fish meat and their significance for human health (✓) | Pavlićević, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Effect of pre-processing of trout by freezing on the characteristics of smoked trout fillets (✓) | Pavlićević, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Investigation of the microbiological contamination of contact surfaces in meat processing facilities | Ivanović, Jelena; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Investigation of the possibility of detection of fluoroquinolones in carp kidney by microbiological diffusion method (✓) | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |