Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Effect of basil and caraway essential oils on macro- and micromorphological changes of moulds isolated from fermented sausages (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Low cost non-thermal plasma treatment of distillery wastewater for lactic acid fermentation (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of caraway and juniper essential oils on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxins biosynthesis (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Triticale micromalting (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Agro-industrial - waste for production of lactic acid and animal feed (✓) | Mladenović, Dragana D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓) | Ivić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | In vitro i in vivo primena prirodnih antimikrobnih agenasa u kontroli rasta mikroorganizama u hrani (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj dodatka etarskog ulja korijandera na mikrobiološku stabilnost barenih kobasica (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of hyssop essential oil on microbiological quality of cooked pork sausage (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | New trends in application of alternative raw materials in beer production (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Extraction of different garlic varietes (Allium sativum L.) determination of organosulfur compounds and microbilogical activity (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Inhibitory activity of lactic acid on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxin biosynthesis (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of caraway essential oil on the microbial stability and sensory properties of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Uticaj dodatka etarskog ulja kima na senzorski kvalitet barenih kobasica (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Lactobacillus sp. exopolysaccharides as novel excipients for food and pharmaceutical application | Đukić-Vuković, Aleksandra P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |