Истраживачи
Lević, Steva
Година
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Structural changes of Ca-alginate beads caused by immobilized yeast cell growth (✓) | Pajić-Lijaković, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Modern encapsulation processes in food technology | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | Thermal, morphological, and mechanical properties of ethyl vanillin immobilized in polyvinyl alcohol by electrospinning process | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Impact of high-intensity ultrasound probe on the functionality of egg white proteins | Dojčinović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages (✓) | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Entrapment of ethyl vanillin in calcium alginate and calcium alginate/poly(vinyl alcohol) beads | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae | Lalou, Sofia; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Electrostatic extrusion as a dispersion technique for encapsulation of cells and bioactive compounds | Kostić, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | An overview of encapsulation technologies for food applications | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Limonene encapsulation in alginate/poly (vinyl alcohol) | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Microencapsulation of Flavors in Carnauba Wax (✓) | Milanović, Jelena; Manojlović, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2008 | Bioethanol Production from Corn Meal Hydrolyzates by Immobilized Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus | Mojović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |