Резултати 1-20 од 201

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace ExtrudatesPetrović, Jovana  ; Rakić, Dušan  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Jozinović, Antun; Šoronja-Simović, Dragana  ; Nikolić, Ivana  ; Zahorec, Jana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Sakač, Marijana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024Added value spreads from protein and fiber rich walnut and blackberry oilseed cakesPerović, (Peić Tukuljac) Lidija  ; Đermanović, Branislava  ; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Županjac, Miloš  ; Marić, Aleksandar  ; Tomić, (Mihić) Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolateZarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Blaževska, ZagorkaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread productionĐermanović, Branislava  ; Perović, (Peić Tukuljac) Lidija  ; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Županjac, Miloš  ; Marić, Aleksandar  ; Tomić, (Mihić) Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice creamPopović, Tijana; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food IndustryStožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Šojić, Branislav  ; Petrović, Jovana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolateLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Stožinić, Milica  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Oksidativna stabilnost parcijalno hidrogenovane masti i masti bez trans masnih kiselina namenjenih proizvodnji krem proizvodaStožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Aleksić, Suzana; Škrbić, JelenaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Antibacterial Activity of Selected Essential Oils against Foodborne Pathogens and Their Application in Fresh Turkey SausagesŠojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Peulić, Tatjana  ; Teslić, Nemanja  ; Županjac, Miloš  ; Lončarević, Ivana  ; Zeković, Zoran  ; Popović, Milica  ; Vidaković, Stefan;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023The Influence of Starch Sweeteners on Functional Properties of Cellulose Fat Mimetics: Rheological and Textural AspectsNikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ;
Jozinović, Antun;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Stvaranje novih funkcionalnih, prehrambenih proizvoda transferom znanja između naučno-istraživačkih organizacija i malih proizvođača hrane / StudijaPajin, Biljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Maravić, Nikola  ; Kiš, Ferenc  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolateLončarević, Ivana  ; Stožinić, Milica  ; Pajin, Biljana  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Šojić, Branislav  ; Zarić, Danica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Stability evaluation of biodiesel supplemented with synthetic and bio-based antioxidants by a pressurized accelerated oxidation methodĐurišić-Mladenović, Nataša  ; Tomić, Milan  ; Pajin, Biljana  ; Buljovčić, Maja  ; Lončarević, Ivana  ; Rankov-Šicar, MilicaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Chemical and Biological Characterisation of Orange (Citrus sinensis) Peel Extracts Obtained by Subcritical WaterBrezo-Borjan, Tanja  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Morais, Simone; Delerue-Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Comparative Study of the Nutritional and Chemical Composition of New Oil Rape, Safflower and Mustard Seed Varieties Developed and Grown in SerbiaStojanović, Zorica  ; Uletilović, Dajana; Kravić, Snežana  ; Kevrešan, Žarko  ; Grahovac, Nada  ; Lončarević, Ivana  ; Đurović, Ana  ; Marjanović-Jeromela, Ana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023The Impact of Soy Concentrate and Isolate on the Chemical Composition of Dark ChocolateStožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Uticaj masti bez trans-masnih kiselina na fizičke karakteristike i oksidativnu stabilnost mazivog krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Aleksić, Suzana; Stožinić, Milica  ; Jerinić, Mia; Zarić, Danica  ; Romanić, Ranko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Assessment of the effect of bio-based and synthetic antioxidants on biodiesel oxidation stability using the Rancimat and RapidOxy methodsBuljovčić, Maja  ; Tomić, Milan  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Rankov, Milica; Đurišić-Mladenović, Nataša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milkLazarević, Jasmina  ; Iličić, Mirela  ; Peulić, Tatjana  ; Dragojlović, Danka  ; Kanurić, Katarina  ; Popović, Ljiljana  ; Lončarević, Ivana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Technological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food AdditivesNikolić, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Резултати 1-20 од 201