Истраживачи

Резултати 41-60 од 201

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Nutritivna vrednost čajnog peciva obogaćenog ekstrudiranim nusproizvodima prehrambene industrijePajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Fišteš, Aleksandar  ; Ačkar, ĐurđicaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosa sa dodatkom kakao prahaTorbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Novi postupak za proizvodnju mlečne čokoladne mase: kombinacija mlevenja mase na petovaljku i kugličnom mlinuZarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Jovanović, PetarТехничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2020Effect of Coconut and Palm Oil on Chocolate Produced in Ball MillBarišić, Veronika; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, BorislavКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Effect of cocoa shell addition on physical properties of chocolateBarišić, Veronika; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, BorislavКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Alternativni načini izdvajanja uljaŠvarc-Gajić, Jaroslava  ; Pajin, Biljana  ; Nastić, Nataša  ; Lončarević, Ivana  ; Gajić, BojanКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Mlečna čokolada obogaćena probioticimaBulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Krunić, Tanja  ; Blaževska, ZagorkaТехничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (2020)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2020Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosaTorbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Uticaj vrste namenske masti i koncentracije emulgatora na kvalitet masnog punjenjaPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolić, Ivana  ; Jurić, Jelena; Zarić, Danica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Physico-chemical characterization of protein stabilized oil-in-water emulsionsKrstonošić, Veljko  ; Kalić, Marina  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Lončarević, Ivana  ; Hadnađev, Miroslav  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Fizičke karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Aleksić, Suzana; Nikolin, Marina; Zarić, Danica  ; Omorjan, Radovan Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Kristalizacione karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Aleksić, Suzana; Nikolin, Marina; Zarić, Danica  ; Omorjan, Radovan Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2019Primena sojinog brašna i koncentrata u proizvodnji čajnog peciva – osvrt na dugogodišnju saradnju sa fabrikom Sojaprotein iz BečejaPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Extraction of polyphenols from oilseed cakes by subcritical waterNastić, Nataša  ; Pajin, Biljana  ; Spigno, Giorgia; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chemometric prediction of the content of essential metals with potentially toxic effects determined in confectionery productsKovačević, Strahinja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Vasiljević, Ivana; Lazović, Milana; Mrkajić, Danica; Karadžić Banjac, Milica  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019The influence of deffated extruded wheat germ on cookie qualityPetrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bojanić, Nemanja  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voćaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Jovanović, Petar; Zarić, Danica  Техничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу
2019Kvalitet čajnog peciva sa dodatkom različitih vrsta sojinog brašna i sojinog proteinskog koncentrataPetrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Nikolovski, ZoranНаучни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2019Chemometric estimation of copper content in crackers: Multiple linear regression and artificial neural networks approachKovačević, Strahinja Z.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Vasiljević, Ivana; Lazović, Milana; Mrkajić, Danica; Karadžić Banjac, Milica Ž.  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja O.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie doughPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Nikolić, Ivana  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Резултати 41-60 од 201