Истраживачи
Lončarević, Ivana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Optimization of the ball mill processing parameters in the fat filling production | Lončarević, Ivana ; Fistes, Aleksandar ; Rakić, Dušan ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Torbica, Aleksandra ; Zarić, Danica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Torbica, Aleksandra ; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fizičko-hemijske karakteristike ulja pšenične klice | Bojanić, Nemanja ; Kravić, Snežana ; Šojić, Branislav ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvoda | Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Šarac, Vladimir; Omorjan, Radovan ; Zarić, Danica ; Torbica, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Quality properties of cookies supplemented with fresh brewer`s spent grain | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena ; Fišteš, Aleksandar ; Bojanić, Nemanja ; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil | Bajac, Jelena ; Nikolovski, Branislava ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Bajac, Branimir ; Vučinić-Vasić, Milica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Characterization of corn snack product enriched with industry by-product | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Rakić, Dušan ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Valorisation of food industry by-products through the development of nutritionally enriched cookies and crackers | Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate | Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Petrović, Jovana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Tumbas Šaponjac, Vesna T. ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flour | Torbica, Aleksandra ; Janić Hajnal, Elizabet ; Belović, Miona ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Creation of value added bread from whole grain wheat flour | Torbica, Aleksandra M. ; Janić Hajnal, Elizabet P. ; Belović, Miona M. ; Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Petrović, Jovana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Đ. Ačkar; D. Šubarić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Physical characteristics of cookies enriched with microencapsulated cherry pomace extract | Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Tumbas-Šaponjac, Vesna ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa cream | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Sakač, Marijana ; Torbica, Aleksandra ; Lloyd, David; Omorjan, Radovan | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Sour cherry pomace extract encapsulated in whey and soy proteins: Incorporation in cookies | Tumbas Šaponjac, Vesna ; Ćetković, Gordana ; Čanadanović-Brunet, Jasna ; Pajin, Biljana ; Đilas, Sonja ; Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Stajčić, Slađana ; Vulić, Jelena | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2016 | Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Šarac, Vladimir; Trzin, Dragan; Zarić, Danica ; Torbica, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball mill | Zarić, Danica ; Bulatović, Maja ; Rakin, Marica ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Uticaj lecitina iz uljane repice na održivost krem proizvoda | Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Nikolovski, Zoran; Tomović, Vladimir ; Sakač, Marijana ; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The effect of soy flour on cookie quality | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Šereš, Zita ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Lecitin iz uljane repice kao emulgator u proizvodnji mazivog krem proizvoda | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Šarac, Vladimir; Tomović, Vladimir ; Zarić, Danica ; Nikolovski, Zoran | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |