Истраживачи

Резултати 81-100 од 201

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Chocolate as a carrier for cocoa's functional ingredientsBulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Karakteristike čajnog peciva sa dodatkom sojinog proteinskog koncentrataPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolovski, Zoran; Rutić, Tamara; Zarić, Danica  ; Popov-Raljić, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Spray drying of mountain tea extractLazarević, Ivana; Vidović, Senka S.  ; Vladić, Jelena D.  ; Šavikin, Katarina P.  ; Janković, Teodora  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, MarijaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Mogućnost proizvodnje čokolade obogaćene proteinima soje, mleka i kolagenaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica; Rutić, Tamara; Jovanović, PetarКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Utilization of apple pomace coextruded with corn grits in sponge cake creationTorbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Savanović, Danica; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Blažek-Mocko, KarolinaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Tomato pomace powder as a raw material for ketchup productionBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Pajić-Lijaković, Ivana  ; Tomić, Jelena  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juiceLončarević, Ivana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Fišteš, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Characterization of corn snack product enriched with sugar beet pulpPetrović, Jovana  ; Bojanić, Nemanja  ; Simić, Sonja; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Primena proteina poreklom iz soje, mleka i kolagena u kreiranju proteinski obogaćene čokoladeLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica  ; Jovanović, Petar; Rutić, TamaraНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2018The Influence of Apple Pomace on Colour and Chemical Composition of Extruded Corn Snack ProductPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Šubarić, DragoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Mogućnost primene lecitina iz suncokreta i uljane repice kao emulgatora u proizvodnji mazivog krem proizvodaLončarević, Ivana S.  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulationSakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Pezo, Lato  ; Marić, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Viscoelastic properties of dough prepared with the addition of extruded food industry by-productsBelović, Miona M.  ; Janić Hajnal, Elizabet P.  ; Torbica, Aleksandra M.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Đ. Ačkar; D. ŠubarićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Sensory and textural characteristics of cookies enriched with extruded wheat germPetrović, Jovana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture contentPetrović, Jovana  ; Rakić, Dušan  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Zarić, Danica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Influence of combined emulsifier on physical characteristics of fat fillingPetrović, Jovana  ; Nikolić, Ivana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Torbica, Aleksandra  ; Omorjan, Radovan Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsificationBajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Petrović, Lidija  ; Kojić, Predrag  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Kvalitet palminih ulja sa domaćeg tržišta namenjenih proizvodnji krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolin, Marina; Omorjan, Radovan ; Aleksić, Suzana; Nastasić, Mihajlo; Zarić, Danica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokoladePajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Zarić, Danica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Particle size distribution and colour of encapsulated polyphenol compounds from green and black tea intended for the production of functional white chocolateLončarević, Ivana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Pajin, Biljana S.  ; Tumbas Šaponjac, Vesna T.  ; Petrović, Jovana S.  ; Šojić, Branislav V.  ; Zarić, Danica B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 81-100 од 201