Истраживачи
Lončarević, Ivana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Chocolate as a carrier for cocoa's functional ingredients | Bulatović, Maja ; Zarić, Danica ; Rakin, Marica ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Karakteristike čajnog peciva sa dodatkom sojinog proteinskog koncentrata | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Nikolovski, Zoran; Rutić, Tamara; Zarić, Danica ; Popov-Raljić, Jovanka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Spray drying of mountain tea extract | Lazarević, Ivana; Vidović, Senka S. ; Vladić, Jelena D. ; Šavikin, Katarina P. ; Janković, Teodora ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Mogućnost proizvodnje čokolade obogaćene proteinima soje, mleka i kolagena | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica; Rutić, Tamara; Jovanović, Petar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Utilization of apple pomace coextruded with corn grits in sponge cake creation | Torbica, Aleksandra ; Tomić, Jelena ; Savanović, Danica; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Blažek-Mocko, Karolina | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Tomato pomace powder as a raw material for ketchup production | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Pajić-Lijaković, Ivana ; Tomić, Jelena ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juice | Lončarević, Ivana S. ; Pajin, Biljana S. ; Petrović, Jovana S. ; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Fišteš, Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization of corn snack product enriched with sugar beet pulp | Petrović, Jovana ; Bojanić, Nemanja ; Simić, Sonja; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Primena proteina poreklom iz soje, mleka i kolagena u kreiranju proteinski obogaćene čokolade | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica ; Jovanović, Petar; Rutić, Tamara | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2018 | The Influence of Apple Pomace on Colour and Chemical Composition of Extruded Corn Snack Product | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Mogućnost primene lecitina iz suncokreta i uljane repice kao emulgatora u proizvodnji mazivog krem proizvoda | Lončarević, Ivana S. ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Pezo, Lato ; Marić, Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Viscoelastic properties of dough prepared with the addition of extruded food industry by-products | Belović, Miona M. ; Janić Hajnal, Elizabet P. ; Torbica, Aleksandra M. ; Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Petrović, Jovana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Đ. Ačkar; D. Šubarić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Sensory and textural characteristics of cookies enriched with extruded wheat germ | Petrović, Jovana S. ; Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content | Petrović, Jovana ; Rakić, Dušan ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Zarić, Danica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Influence of combined emulsifier on physical characteristics of fat filling | Petrović, Jovana ; Nikolić, Ivana ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Torbica, Aleksandra ; Omorjan, Radovan | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification | Bajac, Jelena ; Nikolovski, Branislava ; Petrović, Lidija ; Kojić, Predrag ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Kvalitet palminih ulja sa domaćeg tržišta namenjenih proizvodnji krem proizvoda | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolin, Marina; Omorjan, Radovan ; Aleksić, Suzana; Nastasić, Mihajlo; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fizičke osobine inkapsuliranih polifenolnih jedinjenja namenjenih proizvodnji funkcionalne bele čokolade | Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Particle size distribution and colour of encapsulated polyphenol compounds from green and black tea intended for the production of functional white chocolate | Lončarević, Ivana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Pajin, Biljana S. ; Tumbas Šaponjac, Vesna T. ; Petrović, Jovana S. ; Šojić, Branislav V. ; Zarić, Danica B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |