Истраживачи
Lončarević, Ivana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Primena emulgatora, namenskih masti i proteina u proizvodnji čokolade i krem proizvoda – osvrt na desetogodišnju saradnju sa uljarskom industrijom Srbije | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Zoran Nikolovski; Vladimir Šarac; Suzana Aleksić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Hydroxymethylfurfural content and colour parameters of cookies with defatted wheat germ | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Petrović, Jovana ; Pezo, Lato ; Fišteš, Aleksandar ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja u proizvodnji emulzija upotrebom različitih tehnika emulgovanja | Maravić, Nikola R. ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Pajić, Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling | Zarić, Danica ; Salem, Embiriekah; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bulatović, Maja ; Rakin, Marica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Monitoring of pesticide content in biscuits available on the Vojvodina market, Serbia | Lončarević, Ivana S. ; Pajin, Biljana S. ; Vasiljević, Ivana; Lazović, Milana; Mrkajić, Danica; Fišteš, Aleksandar Z. ; Kovačević, Strahinja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Physical, sensorial and bioactive characteristics of white chocolate with encapsulated green tea extract | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Petrović, Jovana ; Vulić, Jelena ; Fišteš, Aleksandar ; Jovanović, Petar | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | The influence of extruded wheat germ on cookie quality | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bojanić, Nemanja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical characteristics of cookies enriched with extruded brewer's spent grain | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Microencapsulation of Juniper barry essential oil, (Juniperus Communis L.) | Bajac, Jelena ; Nikolovski, Branislava ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Petrović, Lidija ; Bajac, Branimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Tretman pogača uljarica subkritičnom vodom | Švarc-Gajić, Jaroslava ; Nastić, Nataša ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The physical properties, polyphenol content and sensory characteristics of white chocolate enriched with black tea extract | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica; Tumbas, Šaponjac Vesna ; Fišteš, Aleksandar ; Jovanović, Petar | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Determination of optimal ultrasound conditions for preparation of O/W emulsions with encapsulated juniper berry essential oil (Juniperus communis L.) | Bajac, Jelena ; Nikolovski, Branislava ; Nesterović, Andrea ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Nutritional value of cookies supplemented with extruded sugar beet pulp | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Jozinović, Antun; Simić, Sonja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Toward identification of the risk group of food products: Chemometric assessment of heavy metals content in confectionery products | Kovačević, Strahinja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Vasiljević, Ivana; Lazović, Milana; Mrkajić, Danica; Karadžić Banjac, Milica ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile | Petrović, Jovana ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Bojanić, Nemanja ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Subcritical water extraction of phenolic compounds from cocoa bean hull | Nastić, Nataša ; Pajin, Biljana ; Venus, Joachim; Švarc-Gajić, Jaroslava ; Lončarević, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Enrichment of white chocolate with blackberry juice encapsulate: Impact on physical properties, sensory characteristics and polyphenol content | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Petrović, Jovana ; Jovanović, Petar ; Vulić, Jelena ; Zarić, Danica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | The contribution of lipophilic, hydrophilic and dietary fibre fractions to total antioxidant activity of tomato waste | Stajčić, Slađana M. ; Ćetković, Gordana S. ; Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Čanadanović-Brunet, Jasna M. ; Đilas, Sonja | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Torbica, Aleksandra ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of encapsulated raspberry juice on the surface colour of enriched white chocolate | Lončarević, Ivana S. ; Pajin, Biljana S. ; Petrović, Jovana S. ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |