Истраживачи
Mirković, Milica
Година
- 22 2020 - 2026
- 57 2010 - 2019
Мп-кат.
- 52 M30/M60
- 8 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 7 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 4 M80
- 2 остало
- 1 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 1 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
- 1 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 1 M52 - Национални часопис категорије M52
- 1 M70 - Одбрањена докторска дисертација
- следећи >
Година - распон
Резултати 1-20 од 79
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Praškasti proizvod namenjen za pripremu proteinskog napitka na bazi soje sa dodatkom probiotskih bakterija-SoPro-Shake![]() | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2025 | Antimicrobial resistance in diverse ecological niches—One Health perspective and food safety![]() | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Innovative Extraction of Caraway (Carum carvi) Essential Oil: Comparing Hydrodistillation and Microwave‐Assisted Techniques for Chemical Profiling, Kinetic Modeling, Enhanced Yield, Antioxidant, and Antimicrobial Properties![]() | Vojvodić, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Praškasti proizvod namenjen za pripremu proteinskog napitka na bazi sojinog mleka sa dodatkom probiotskih bakterija-SoPro-Shake![]() | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The effect of reducing the salt content on the proteolysis rate in traditionally produced Kačkavalj cheese | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Chia Seed Mucilage as a Functional Ingredient to Improve Quality of Goat Milk Yoghurt: Effects on Rheology, Texture, Microstructure and Sensory Properties | Hovjecki, Marina R ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Pumpkin leaves: from field crop side streams to novel nanocarrier structures encapsulating vitamin E![]() | Salević-Jelić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Plasmolyzed Yeast Cells as a Potential Wall Material for Probiotic Bacteria | Todorović, Ana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Serbian black truffle Tuber aestivum: Microbiota and effects of different freezing regimes on volatile aroma compounds during storage![]() | Paunović, Dušanka D.; Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Quality characteristics of ‘Pasta-Filata’ Serbian Kačkavalj cheese and regulatory compliance assessment | Satric, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2023 | The effect of fresh or frozen black truffle Tuber aestivum on ripening and sensory quality of semi hard cheese | Radulovic, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Fortification of goat milk yogurt with goat whey protein concentrate – Effect on rheological, textural, sensory and microstructural properties![]() | Hovjecki, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Quality of liquid goat whey affected by heat treatment of milk and coagulation type: case study of the Serbian market![]() | Miloradovic, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Mikrobiologija - praktikum | Mirković, Milica M. ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripening | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Quality of goat whey from the Serbian market | Miloradović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum![]() | Paunović, Dušanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Inhibitory activity of autochthonous lactococci on Listeria monocytogenes during the kajmak storage![]() | Ivanovic, Marina; Mirkovic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v![]() | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2021 | Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheese![]() | Ivanović, Marina; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |