Истраживачи
Mirković, Milica
Година
- 22 2020 - 2026
- 57 2010 - 2019
Мп-кат.
- 52 M30/M60
- 8 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 7 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 4 M80
- 2 остало
- 1 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 1 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
- 1 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 1 M52 - Национални часопис категорије M52
- 1 M70 - Одбрањена докторска дисертација
- следећи >
Година - распон
Резултати 41-60 од 79
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Lactococcus lactis ssp. lactis BGBU1-4: Inhibition of Listeria monocytogenes ATCC19111 in cheese model system![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Dark chocolate with spray dried probiotic bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Probiotici i prebiotici![]() | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2015 | Novi proizvod/novi tehnološki postupak proizvodnje različitih vrsta čokolada sa probiotskim bakterijama | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Growth of spray-dried and free cells of potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 in soft goat cheese | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Inhibitory activity of bacteriocin produced by autochthonous strain Lactococcus lactis BGBU1-4 against Listeria monocytogenes ATCC19111![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic resistance of autochthonous potential probiotic bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic susceptibility of autochthonous lactic acid bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Novi tehnološki postupak proizvodnje funkcionalnog fermentisanog napitka od mleka sa autohtonim potencijalnim / komercijalnim probiotskim bakterijama i omega-3 masnim kiselinama | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria Vector of traditional cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The application of autochthonous potential of probiotic lactobacillus plantarum 564 in fish oil fortified yoghurt production | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food production | Bogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Survival of spray dried potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 in chocolate through human gastrointestinal tract | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochtonous microflora-vector of traditional cheese production | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj potencijalnih probiotskih bakterija i omega-3 masnih - kiselina na senzorni kvalitet jogurta | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |