Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditionally Smoked Meat Products from North Serbia (Vojvodina) (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Peulić, Tatjana ; Vranešević, Jelena ; Kartalović, Brankica ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Šojić, Branislav | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Kartalović, Brankica ; Ikonić, Predrag ; Ćućević, Nedim; Vranešević, Jelena ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Isolation, Bioactive Potential, and Application of Essential Oils and Terpenoid-Rich Extracts as Effective Antioxidant and Antimicrobial Agents in Meat and Meat Products (✓) | Šojić, Branislav ; Milošević, Sanja ; Savanović, Danica; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Antioxidant potential of essential oils in fresh turkey sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Vidaković, Stefan; Gnip, Aljoša; Županjac, Miloš ; Savanović, Danica; Škaljac, Snežana ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils (✓) | Stajić, Slaviša ; Kurćubić, Vladimir ; Tomović, Vladimir ; Živković, Dušan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Cadmium, lead, mercury and arsenic in fresh vegetables and vegetable products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015-2017 (✓) | Lazović, Milana ; Tomović, Vladimir ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić-Petrović, Tanja; Danilović, Bojana ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor ; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages (✓) | Đorđevic, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Color measurement of animal source foods (✓) | Milovanović, Bоjana; Đekić, Ilija ; Tomović, Vladimir ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Čajno pecivo od brašna spelte, tritikalea, raži i ječma, obogaćeno prehrambenim vlaknima i obojeno prirodnim bojama koje potiču od nusproizvoda prerade voća i povrća (✓) | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Vujasinović, Vesna ; Radivojević, Goran ; Cvetanović Kljakić, Aleksandra ; Radosavljević, Miloš ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir | Техничко решење | 82MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (29.04.2022.) M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2022 | Output prediction model for twelve primal and commercial cuts from pork carcasses (✓) | Tomović, Vladimir ; Pezo, Lato ; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan; Tomašević, Igor ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Storage time effect on inoculated, osmodehydrated chicken meat-microbiological and chemical characteristics (✓) | Filipović, Vladimir ; Filipović, Ivana; Markov, Siniša ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Filipović, Jelena ; Pezo, Lato | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages (✓) | Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓) | Grujović, Mirjana ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Semedo-Lemsaddek, Teresa | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Cadmium, lead, mercury, and arsenic in fresh fruits and fruit products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015–2017 (✓) | Lazović, Milana ; Tomović, Vladimir ; Vasiljević, Ivana ; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić Petrović, Tanja; Danilović, Bojana ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor ; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing (✓) | Šojic, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Danilović, Bojana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Mujović, Milo; Pajić, Dragan; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional dry fermented sausages (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Kartalović, Brankica ; Vranešević, Jelena ; Ikonić, Predrag ; Ćućević, Nedim; Peulić, Tatjana ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Traditional Pork Sausages in Serbia Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life (✓) | Tomašević, Igor ; Simunović, Stefan ; Đorđević, Vesna ; Đekić, Ilija ; Tomović, Vladimir | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓) | Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Vujadinović, Dragan; Tomovic, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage (✓) | Danilović, Bojana ; Đorđević, Natalija ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Savić, Dragiša | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages (✓) | Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Popović, Sanja ; Šarić, Ljubiša ; Novaković, Aleksandra ; Tomović, Vladimir ; Vasilev, Dragan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |