Резултати 1-20 од 384

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditionally Smoked Meat Products from North Serbia (Vojvodina) (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Vranešević, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kartalović, Brankica  ; Ikonić, Predrag  ; Ćućević, Nedim; Vranešević, Jelena  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Isolation, Bioactive Potential, and Application of Essential Oils and Terpenoid-Rich Extracts as Effective Antioxidant and Antimicrobial Agents in Meat and Meat Products (✓)Šojić, Branislav  ; Milošević, Sanja  ; Savanović, Danica; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Antioxidant potential of essential oils in fresh turkey sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Vidaković, Stefan; Gnip, Aljoša; Županjac, Miloš  ; Savanović, Danica; Škaljac, Snežana  ;
Jokanović, Marija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils (✓)Stajić, Slaviša  ; Kurćubić, Vladimir  ; Tomović, Vladimir  ; Živković, Dušan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Cadmium, lead, mercury and arsenic in fresh vegetables and vegetable products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015-2017 (✓)Lazović, Milana ; Tomović, Vladimir  ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić-Petrović, Tanja; Danilović, Bojana  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Smiljanić, Milenko; Đorđević, Vesna  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages (✓)Đorđevic, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Vasilev, Dragan  ; Nikolić, Ivana  ; Smiljanić, Milenko;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Color measurement of animal source foods (✓)Milovanović, Bоjana; Đekić, Ilija  ; Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Čajno pecivo od brašna spelte, tritikalea, raži i ječma, obogaćeno prehrambenim vlaknima i obojeno prirodnim bojama koje potiču od nusproizvoda prerade voća i povrća (✓)Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  ; Cvetanović Kljakić, Aleksandra  ; Radosavljević, Miloš  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (29.04.2022.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2022Output prediction model for twelve primal and commercial cuts from pork carcasses (✓)Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan; Tomašević, Igor  ;
Stajić, Slaviša  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Storage time effect on inoculated, osmodehydrated chicken meat-microbiological and chemical characteristics (✓)Filipović, Vladimir  ; Filipović, Ivana; Markov, Siniša  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Filipović, Jelena  ; Pezo, Lato  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages (✓)Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓)Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Cadmium, lead, mercury, and arsenic in fresh fruits and fruit products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015–2017 (✓)Lazović, Milana  ; Tomović, Vladimir  ; Vasiljević, Ivana  ; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić Petrović, Tanja; Danilović, Bojana  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Smiljanić, Milenko; Đorđević, Vesna  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing (✓)Šojic, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Danilović, Bojana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Mujović, Milo; Pajić, Dragan; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kartalović, Brankica  ; Vranešević, Jelena  ; Ikonić, Predrag  ; Ćućević, Nedim; Peulić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Traditional Pork Sausages in Serbia Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life (✓)Tomašević, Igor  ; Simunović, Stefan  ; Đorđević, Vesna  ; Đekić, Ilija  ; Tomović, Vladimir  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓)Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Tomovic, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage (✓)Danilović, Bojana  ; Đorđević, Natalija  ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages (✓)Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Sanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Novaković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Vasilev, Dragan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Резултати 1-20 од 384