Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Uticaj dimljenja na formiranje boje i sadržaj policikličnih aromatičnih jedinjenja u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja ; Petrović,Ljiljana ; Vranešević, Jelena ; Hromiš, Nevena | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of biopolymer coating on texture characteristics of dry fermented sausage during storage (✓) | Jokanović, Marija ; Hromiš, Nevena ; Tomović, Vladimir ; Lazic, Vera ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Pros and cons of using a computer vision system for color evaluation of meat and meat products (✓) | Milovanović, Bojana; Đekić, Ilija ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir ; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor ; Lorenzo, José M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Mineral contents in pork and edible offal from indigenous pigs (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Jokanović, Marija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. ; Tomović, Mila; Tomašević, Igor ; Đerki, Slaviša; Martinović, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of casing type and storage on texture characteristics of Petrovská klobása sausage (✓) | Jokanović, Marija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Tomović, Vladimir M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Peulić, Tatjana M. ; Ivić, Maja Đ. ; Nedim Ćućević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Comparison of a computer vision system vs. traditional colorimeter for color evaluation of meat products with various physical properties (✓) | Tomašević, Igor ; Tomović, Vladimir ; Milovanović, Bojana; Lorenzo, Jose; Đorđević, Vesna; Karabasil, Nedjeljko ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | How the color of game meat should be measured (✓) | Tomašević, Igor ; Tomović, Vladimir ; Barba, Francisco; Vasilev, Dragan ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Manuel Lorenzo, Jose; Đekić, Ilija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Effect of storage period on content of polycyclic aromatic hydrocarbon in traditional dry fermented sausages (✓) | Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Peulić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natakija ; Petrović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of cooking methods and juniper essential oil on lipid oxidation in pork chops | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers (✓) | Leskovec, J.; Levart, A.; Perić, Lidija ; Đukić Stojčić, Mirjana ; Tomović, Vladimir ; Pirman, T.; Salobir, J.; Rezar, V. | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of starter culture (Staphylococcus xylosus) on colour characteristics of dry fermented sausage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | LEAD CONTENT IN THE MEAT OF SAANEN GOAT MALE KIDS FROM - VOJVODINA (NORTHERN SERBIA) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor ; Nikolić, Ivana R. ; Vujadinović, Dragan; Tomović, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight (✓) | Tomović, Vladimir ; Pezo, Lato ; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Đekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Ginger essential oil improves quality of cooked pork (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |