Истраживачи

Резултати 61-80 од 384

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Uticaj dimljenja na formiranje boje i sadržaj policikličnih aromatičnih jedinjenja u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja ; Petrović,Ljiljana ; Vranešević, Jelena  ; Hromiš, Nevena  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of biopolymer coating on texture characteristics of dry fermented sausage during storage (✓)Jokanović, Marija  ; Hromiš, Nevena  ; Tomović, Vladimir  ; Lazic, Vera ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Pros and cons of using a computer vision system for color evaluation of meat and meat products (✓)Milovanović, Bojana; Đekić, Ilija  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  ; Lorenzo, José M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Mineral contents in pork and edible offal from indigenous pigs (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Jokanović, Marija R.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tomović, Mila; Tomašević, Igor  ; Đerki, Slaviša; Martinović, AleksandraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of casing type and storage on texture characteristics of Petrovská klobása sausage (✓)Jokanović, Marija R.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Nedim ĆućevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Comparison of a computer vision system vs. traditional colorimeter for color evaluation of meat products with various physical properties (✓)Tomašević, Igor  ; Tomović, Vladimir  ; Milovanović, Bojana; Lorenzo, Jose; Đorđević, Vesna; Karabasil, Nedjeljko  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019How the color of game meat should be measured (✓)Tomašević, Igor  ; Tomović, Vladimir  ; Barba, Francisco; Vasilev, Dragan  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Manuel Lorenzo, Jose; Đekić, Ilija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Effect of storage period on content of polycyclic aromatic hydrocarbon in traditional dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natakija ; Petrović, LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The influence of cooking methods and juniper essential oil on lipid oxidation in pork chopsIvić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers (✓)Leskovec, J.; Levart, A.; Perić, Lidija  ; Đukić Stojčić, Mirjana  ; Tomović, Vladimir  ; Pirman, T.; Salobir, J.; Rezar, V.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of starter culture (Staphylococcus xylosus) on colour characteristics of dry fermented sausage (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco;
Tomašević, Igor  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019LEAD CONTENT IN THE MEAT OF SAANEN GOAT MALE KIDS FROM - VOJVODINA (NORTHERN SERBIA) (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor  ; Nikolić, Ivana R.  ; Vujadinović, Dragan; Tomović, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight (✓)Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Ginger essential oil improves quality of cooked pork (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 61-80 од 384