Истраживачи
Šekuljica, Nataša
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Soy protein hydrolysates in bakery products | Alina Culetu; Denisa Duta; Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Enzymatic treatment of soy protein concentrate: Influence on the potential techno-functional and antioxidant properties | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Enzyme production by solid-state fermentation on soybean meal: A comparative study of conventional and ultrasound-assisted extraction methods | Salim, Abdalla Ali; Grbavčić, Sanja; Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITY | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Removal of Synthetic Dyes from Wastewaters Using Horseradish Peroxidase | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Modification of emulsifying properties and metal-ion chelating ability of gluten hydrolysates by partial enzymatic hydrolysis (✓) | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal | Luković, Nevena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of high-power ultrasound and microwave on the phenolic acid profile and antioxidant activity of the extract from yellow soybean seeds (✓) | Đurović, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Degradation of nicosulfuron using fenton and fenton-like reactions | Dugandžić, Ana M.; Tomašević, Anđelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough | Culetu Alina; Duta Denisa; Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: Optimization of operating parameters by statistical design | Jovanović, J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of ultrasound probe treatment time and protease type on functional and physicochemical characteristics of egg white protein hydrolysates (✓) | Stefanović, Andrea B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: optimization of operating parameters by statistical design | Jovanović, Jelena R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Degradation of nicosulfuron by Fenton and Fenton like processes | Tomašević, Anđelka V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The synergistic effect of heat treatment on alcalase-assisted hydrolysis of wheat gluten proteins: Functional and antioxidant properties | Elmalimadi, Mohamed B.; Stefanović, Andrea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Production of enzymes by a newly isolated Bacillus sp TMF-1 in solid state fermentation on agricultural by-products: The evaluation of substrate pretreatment methods | Salim, Abdalla Ali; Grbavčić, Sanja; Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Synthesis of 4,6-dimethyl-3-cyano-2-pyridone catalysed by amino acids | Prlainović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Improved extraction of soybean protein from defatted soybean flakes in terms of yield and protein functional properties (✓) | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Electrochemical decolorization of CI Acid Orange 3 in the presence of sodium chloride at iridium oxide electrode | Mijin, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |