Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Plum protein isolate-caffeic acid conjugate as bioactive emulsifier: functional properties and bioavailability![]() | Vujetić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2017 | Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | Functional properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate![]() | Bučko, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | Characterization of starch edible films with different essential oils addition![]() | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | The ACE inhibitory activity of fermented dairy products during storage![]() | Vukić (Hrnjez), Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Contribution of beeswax to the bioactivity of composite edible chitosan film![]() | Krkić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Microencapsulation technology and essential oil pesticides for food plant production![]() | Krimer Malešević, Vera; Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | IMPACT OF THERMAL AND ULTRASOUND PRETREATMENTS ON PRODUCTION OF BIOCTIVE HYDROLYSATES FROM PUMPKIN OIL CAKE PROTEIN![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Investigation of a product-specific active packaging material based on chitosan biofilm with spice oleoresins![]() | Krkić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | Determination of phenolic acids in seeds of black cumin, flax, pomegranate and pumpkin and their by-products![]() | Krimer-Malešević, Vera; Poša, Mihalj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2015 | Effect of caraway essential oil on the antioxidant and antimicrobial activity of chitosan film![]() | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2015 | Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough![]() | Tomić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2015 | Investigation on solubility, interfacial and emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate![]() | Bučko, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2015 | A comparison of functional properties of pumpkin (Cucurbita sp.) seed protein isolate and its two hydrolysates![]() | Bučko, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Investigation on emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate![]() | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Improvement of antioxidant and antimicrobial activity of chitosan film with caraway and oregano essential oils![]() | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2014 | Characterisation of black cumin, pomegranate and flaxseed meals as sources of phenolic acids![]() | Krimer Malešević, Vera; Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2014 | Investigation of Pumkin (Cucurbita pepo) Seed Protein Isolate as a Potential Food Emulsifier![]() | Njaradi, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The biological activity of fermented dairy products obtained by kombucha and conventional starter cultures during storage![]() | Hrnjez, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2014 | Maltodextrin as a carrier of health benefit compounds in Satureja montana dry powder extract obtained by spray drying technique![]() | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |