еНаука - преглед

Преглед према Аутор Babić-Milijašević, Jelena

Приказ резултата 1 до 20 од 94  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Antimicrobial Resistance in Aquaculture: Risk Mitigation within the One Health ContextMilijasevic, Milan  ; Veskovic-Moracanin, Slavica  ; Babic Milijasevic, Jelena  ; Petrovic, Jelena  ; Nastasijevic, Ivan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir ContinuumNastasijević, Ivan  ; Glišić, Milica  ; Milijašević, Milan  ; Jankoviž, Sasa; Mitroviž, Radmila  ; Babić Milijasević, Jelena  ; Bošković Cabrol, Marija  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Canned sea fish marketed in Serbia: their zinc, copper, and iron levels and contribution to the dietary intakePopović, Aleksandar R.  ; Relić, Dubravka  ; Vranić, Danijela  ; Babic-Milijasevic, Jelena A.  ; Pezo, Lato  ; Dinovic-Stojanovic, Jasna M.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Changes of sensory atributes of chilled vacuum-packaged cold-smoked common carp (Cyprinus carpio) and cold-smoked bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) filletsBabić-Milijašević, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified AtmosphereMilijašević, Babić Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Borović, Branka  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Lukić, Mirjana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012Characteristics of color and texture of fermented 'Uzicka' sausages produced in the traditional wayOkanović, Đorđe  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Babić, Jelena  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat productsPetronijević, Radivoj B.  ; Matekalo-Sverak, Vesna F.; Spirić, Aurelija T.; Vuković, Ilija K.; Babić, Jelena A.  ; Milijašević, Milan P.  ; Trbović, Dejana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farmsVranić, Danijela  ; Milićević, Dragan  ; Korićanac, Vladimir  ; Trbović, Dejana  ; Babić, Jelena  ; Petrović, Zoran  ; Parunović, Nenad  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Cholesterol and total lipids content in raw and heat-processed chicken meatVranić, Danijela G.  ; Milićević, Dragan R.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Trbović, Dejana K.  ; Babić, Jelena A.  ; Danijela Šarčević; Vranić, Vojin M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Cholesterol and Total Lipids Content in Raw and Heat-processed Chickens Meat.Danijela Vranić  ; Dragan Milićević  ; Vladimir Korićanac  ; Dejana Trbović  ; Jelena Babić  ; Danijela Šarčević; Vojin VranićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGEKaran, Dragica  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Babić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Conventional and unconventional extraction methods applied to the plant, Thymus serpyllum LĐukić, Dragutin ; Mašković, Pavle  ; Vesković, Moračanin S; Kurćubić, Vladimir  ; Milijašević, Milan  ; Babić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Dietary Salt/Sodium Intake Through Consumption of Animal Origin Foodstuffs Available on the Serbian MarketGerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan  ; Milijašević, Babić Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Jovanović, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Borović, Branka  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Distribution of manganese and selenium in four different pork cuts commercially available in the Serbian marketĐinović-Stojanović, Jasna  ; Nikolić, Dragica  ; Janković, Saša  ; Vranić, Danijela  ; Milijašević, Milan  ; Babić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Distribution of Mercury in Three Marine Fish SpeciesDjinovic-Stojanovic, Jasna  ; Nikolic, Dragica  ; Vranic, Danijela  ; Stefanovic, Srdjan  ; Milijasevic, Milan  ; Babic, Jelena  ; Jankovic, Sasa  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Dressing percentage and meat yield of Hybro G+ provenance broilersLilić, Slobodan  ; Babić-Milijašević, Jelena  ; Gerić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Dressing percentage of 3-year old carp from cage production systemAleksić-Agelidis, Aleksandra  ; Ljubojević, Dragana  ; Babić, Jelena  ; Jelena Lujić; Novakov, Nikolina  ; Marković, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Ecologically safe production of smoked common carp meatBabić, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Božić, Biljana  ; Pelić, Miloš  ; Ćirković, Miroslav ; Petrović, Jelena  ; Okanović, Đorđe  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Effect of different factors on dressing percentage of cyprinidsLjubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Babić, Jelena  ; Novakov, Nikolina  ; Jelena Lujić; Marković, Todor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on selected quality parameters in fresh troutBabić, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Aurelija SpirićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.