еНаука - преглед
Преглед према Аутор Žilić, Slađana
Приказ резултата 1 до 20 од 320
следеће >
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2004 | A genetic base of utilisation of maize cob as a valuable naturally renewable raw material![]() | Božović, Irina; Radosavljević, Milica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | A new method for increasing antioxidant activity in maize | Božinović, Sofija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2024 | A step towards zero waste food processing: using soybean and maize by-products in functional foods![]() | Nikolić, Valentina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | A sustainable strategy for utilization of corn silk as agricultural waste with the conservation of maize biodiversity—establishing a comprehensive framework for ecological balance and economic sustainability | Nikolić, Valentina; Žilić, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2020 | Acrylamide formation in biscuits made of different wholegrain flours depending on their free asparagine content and baking conditions![]() | Žilić, Slađana | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
| 2022 | Acrylamide in Corn-Based Thermally Processed Foods: A Review![]() | Žilić, Slađana | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2015 | Acrylamide in Soybean Products, Roasted Nuts, and Dried Fruits | Žilić, Slađana | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2023 | Advances in Cereal and Cereal Product Chemistry, Nutrition and Technology![]() | Нема аутора | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2024 | Advancing the new research pathways of “nutribreeding” for human and animal nutrition with health benefits![]() | Nikolić, Valentina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2024 | Agronomic approach targeting free asparagine and reducing sugars in wheat grains as the main precursors in the formation of acrylamide in thermally treated cereal-based food ![]() | Sarić, Beka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | AMMI analysis as effective tool in development of maize (Zea mays L.) breeding concepts | Delić, Nenad | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Anthocyanins encapsulation systems: preparation and comparative release properties | Kalušević, Ana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant activity of small grain cereals caused by phenolics and lipid soluble antioxidants![]() | Žilić, Slađana | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2016 | Antioxidant activity, phenolic profile, chlorophyll and mineral matter content of corn silk (Zea mays L): Comparison with medicinal herbs![]() | Zilic, Sladana | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2012 | Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteins | Žilić, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2016 | Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk | Barać, Miroljub | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Antioxidant capacity of yellow and black soybean seed coat and dehulled bean in relation to distributions of isoflavones, anthocyanins and phenolic acids | Žilić, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2018 | ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB![]() | Barać, Miroljub B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2018 | Antioxidant properties of different coloured maize towards improved tolerance to ROS induced seed deterioration![]() | Natalija Kravić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant properties of soybean with black and yellow kernel coat![]() | Žilić, Slađana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
