еНаука - преглед
Преглед према Аутор Žilić, Slađana
Приказ резултата 1 до 20 од 285
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2004 | A genetic base of utilisation of maize cob as a valuable naturally renewable raw material (✓) | Božović, Irina; Radosavljević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | A new method for increasing antioxidant activity in maize | Božinović, Sofija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Acrylamide formation in biscuits made of different wholegrain flours depending on their free asparagine content and baking conditions (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2022 | Acrylamide in Corn-Based Thermally Processed Foods: A Review (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Acrylamide in Soybean Products, Roasted Nuts, and Dried Fruits | Žilić, Slađana ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Advances in Cereal and Cereal Product Chemistry, Nutrition and Technology (✓) | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. | |
2024 | Advancing the new research pathways of “nutribreeding” for human and animal nutrition with health benefits (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | AMMI analysis as effective tool in development of maize (Zea mays L.) breeding concepts | Delić, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Anthocyanins encapsulation systems: preparation and comparative release properties | Kalušević, Ana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant activity of small grain cereals caused by phenolics and lipid soluble antioxidants (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2016 | Antioxidant activity, phenolic profile, chlorophyll and mineral matter content of corn silk (Zea mays L): Comparison with medicinal herbs (✓) | Zilic, Sladana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteins | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioxidant capacity of yellow and black soybean seed coat and dehulled bean in relation to distributions of isoflavones, anthocyanins and phenolic acids | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB (✓) | Barać, Miroljub B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioxidant properties of different coloured maize towards improved tolerance to ROS induced seed deterioration (✓) | Natalija Kravić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant properties of soybean with black and yellow kernel coat (✓) | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidants from maize seeds and accelerated ageing (✓) | Kravić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Antioxidative properties of adzuki, pea and soy flour and isolates (✓) | Kostić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Apolon- spring hulless barley | Kandić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |