еНаука - преглед

Преглед према Аутор Lilić, Slobodan

Приказ резултата 1 до 20 од 130  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2011Animal by-products intended for pet food productionOkanović, Đorđe  ; Ristić, M.; Lilić, Slobodan  ; Metekalo-Sverak, V.; Dragan PalićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Antioxidant and antimicrobial activity of Kitaibelia vitifolia extract as alternative to the added nitrite in fermented dry sausageKurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  ; Mašković, Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Lilić, Slobodan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausageBrankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan  ; Jovanović, Jelena  ; Raseta, M; Mrdovic, B; Trbović, Dejana  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1999Bakteriološka ispravnost mašinski otkoštenog živinskog mesaVeskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Borovic, Branka  ; Lilic, Slobodan  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Campylobacter jejuni u mesu živine - epidemiološki značajIvanović, Snežana  ; Pavlović, Ivan  ; Lilić, Z.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Changes in chemical and physicochemical characteristics during the production of traditional Sremska sausageStanišić, Nikola  ; Parunović, Nenad  ; Petrović, M.  ; Radović, Čedomir  ; Lilić, Slobodan  ; Stajić, Slaviša  ; Gogić, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Changes of pH and peroxide value in carp (Cyprinus carpio) cuts packaged in modified atmosphereMilijašević, Milan  ; Babić, Milijašević J; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Vesković, Moračanin S; Lilić, Slobodan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Changes of sensory atributes of chilled vacuum-packaged cold-smoked common carp (Cyprinus carpio) and cold-smoked bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) filletsBabić-Milijašević, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified AtmosphereMilijašević, Babić Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Borović, Branka  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Lukić, Mirjana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2010Chemical and Nutritional Quality of Slaughter Pigs by-ProductsOkanović, Đorđe  ; Ristić, Milutin ; Kormanjoš, Šandor ; Nježić, Zvonko  ; Lilić, Slobodan  ; Grujić, RadoslavНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Chemical and sensory characteristics of Bunte Deutsche Edelziege and Balkan goat meatPopov-Raljić, Jovanka  ; Ivanović, Snežana  ; Baltić Z., Milan ; Žujović, Miroslav  ; Tomić, Zorica  ; Lilić, Slobodan  ; Pavlović, Ivan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Chemical composition and cholesterol content in M. longissimus dorsi from free-range reared Swallow-belly Mangalitsa: the effect of genderVranić, Danijela  ; Nikolic, Dragica  ; Korićanac, Vladimir  ; Stanišić, Nikola  ; Lilić, Slobodan  ; Djinovic-Stojanović, Jasna; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Comparative analysis of fatty acid profile and cholesterol content in table eggs from different genotype hensPavlovski, Zlatica; Škrbić, Zdenka  ; Lukić, Miloš  ; Lilić, Slobodan  ; Krnjaja, Vesna  ; Stanišić, Nikola  ; Petričević, Veselin  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Content of sodium chloride and sodium in burgers from retailBranković Lazić, Ivana M.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Pavlović, Miloš M.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Maslić-Strižak, Danka N. ; Spalević, Ljiljana D.  ; Pejkovski, ZlatkoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Ćufte u paradajz sosu - pripremljeno jelo od mesa sa smanjenim sadržajem natrijum hloridaVladimir Korićanac  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vesna Janković  ; Petronijević, Radivoj B.  ; Jovanović, Jelena B.  ; Radmila Mitrović  ; Dragica Nikolić  Техничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу
2013Determination of typical house flora during production process of the Petrovac Sausage (Petrovská klobása)Janković, Vesna V.  ; Petrović, Ljiljana Z.; Lakićević, Brankica Z.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Mitrović, Radmila R.  ; V. MatekaloНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Dietary Salt/Sodium Intake Through Consumption of Animal Origin Foodstuffs Available on the Serbian MarketGerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan  ; Milijašević, Babić Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Jovanović, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Borović, Branka  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Differences in fatty acid composition of meat between naked neck and two commercial broiler chicken breedsPavlovski, Zlatica; Škrbić, Zdenka  ; Stanišić, Nikola  ; Lilić, Slobodan  ; Hengl, B.; Lukić, Miloš  ; Petričević, Veselin  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Dressing percentage and meat yield of Hybro G+ provenance broilersLilić, Slobodan  ; Babić-Milijašević, Jelena  ; Gerić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017DYNAMICS OF SALT DIFFUSION DURING DRY CURING OF BEEF MUSCLESOkanović, Đorđe G.  ; Džinić, Natalija R. ; Lilić, Slobodan V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.