еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lukić, Mirjana
Приказ резултата 1 до 20 од 56
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Analysis of beef production volume in Serbia from 1985 to 2011. | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2022 | Antimicrobial Activity of Bee Bread | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemu![]() | Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2014 | Cadmium and mercury accumulation in European hare (Lepus europaeus): age-dependent relationships in renal and hepatic tissue | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2013 | Cadmium and Mercury Content in Liver and Kidneys of Wild Game Caught in Various Regions of Serbia | Đinović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Carcass performance of Simmental and Holstein Friesian beef cattle in Serbia | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere![]() | Milijašević, Babić Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2013 | Comparison of results of sensory and chemical and physico-chemical investigations of fresh chilled beef packaged in vacuum during storage in retail conditions | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | Comprehensive levels of fatty acids in meat: implications for human health![]() | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Control of nutritive allergens in a hospitality kitchen![]() | Aleksić, Milica; Popov Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2024 | Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije - Susam (Sesamum indicum L.) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci tehnikom real time PCR![]() | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2016 | Effect of Sodium Chloride Reduction in Dry Fermented Sausages on Sensory Quality Parameters and Instrumentally Measured Colour![]() | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2016 | Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colour | LILIĆ, SLOBODAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2015 | Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops![]() | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Environmental level of mercury and cadmium in deers and wild boars from different Serbia hunting areas | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment![]() | Trbovic, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2014 | Examination of sensory perceived saltiness of chloride salts' aqueous solutions with different pH values | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2017 | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers![]() | Dejana Trbović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |