еНаука - преглед
Преглед према Аутор Milijašević, Milan
Приказ резултата 1 до 20 од 94
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Air quality and impact on food safety | Vesković Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2013 | Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farming | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Changes of pH and peroxide value in carp (Cyprinus carpio) cuts packaged in modified atmosphere | Milijašević, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Changes of sensory atributes of chilled vacuum-packaged cold-smoked common carp (Cyprinus carpio) and cold-smoked bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) fillets (✓) | Babić-Milijašević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere (✓) | Milijašević, Babić Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat products | Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | CIP cleaning processes in the dairy industry | Memisi, Nurgin; Veskovic-Moracanin, Slavica M; Milijasevic, Milan P ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparison of results of sensory and chemical and physico-chemical investigations of fresh chilled beef packaged in vacuum during storage in retail conditions | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Conventional and unconventional extraction methods applied to the plant, Thymus serpyllum L | Đukić, Dragutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Determination of antilisterial effect of some microbial isolates from traditional zlatar cheese during the fermentation of soft white cheese | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Distribution of manganese and selenium in four different pork cuts commercially available in the Serbian market | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Distribution of Mercury in Three Marine Fish Species (✓) | Djinovic-Stojanovic, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on selected quality parameters in fresh trout | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on TVB-N production of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and carp (Cyprinus carpio) cuts | Babić, Milijašević J; Milijašević, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of modified atmosphere packaging on extension of food shelf life | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of chilled Ccommon carp (Cyprinus carpio) steaks: chemical and sensory attributes | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Chilled Common Carp (Cyprinus carpio) Steaks: Chemical and Sensory Atributes (✓) | Jelena Babić Milijašević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Effect of Modified Atmosphere Pakaging on the Shelf-life of Common Carp (Cyprinus carpio) Steaks | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |